Facebook Pixel Άλαν Πάρντιου: Ατάκα Πάρντιου για το μέλλον του Μαντσίνι στον Άρη - Τι είπε για Ολυμπιακό και μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-14 23:27:00

Ατάκα Πάρντιου για το μέλλον του Μαντσίνι στον Άρη - Τι είπε για Ολυμπιακό και μεταγραφές

Sportdog Team
Ατάκα Πάρντιου για το μέλλον του Μαντσίνι στον Άρη - Τι είπε για Ολυμπιακό και μεταγραφές

Ο Άγγλος τεχνικός μίλησε για το αυριανό (15/1, 19:30) ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους, αλλά και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Κίτρινων.

Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό, τις νέες μεταγραφές της ομάδας, αλλά και το θέμα Μαντσίνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου:

Για τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης θα προσεγγίσει το ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε«Πρέπει να προσέξουμε την αμυντική μας λειτουργία πρωτίστως. Να είμαστε συμπαγείς. Κυρίως, όμως, πρέπει να έχουμε σωστή αγωνιστική νοοτροπία. Δεν πρέπει να πάμε με τη λογική να κλέψουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά με τη λογική ότι πάμε να πάρουμε τη νίκη! Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε σε αυτό».

Aναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση: «Εξαρτάται από τον Μαντσίνι, αν μείνει ή όχι στην ομάδα. Αν φύγει, πρέπει να τον αντικαταστήσουμε. Από εκεί και πέρα, ο Νταρίντα, ο Καμαρά και ο Ετέμπο έχουν ενισχύσει την ομάδα, της έχουν προσδώσει ποιότητα, οπότε είμαι ευχαριστημένος».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό μέχρι και σήμερα: «Η ομάδα τώρα παίζει καλύτερα, από ό,τι όταν ανέλαβα. Το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο, απέναντι στον Ολυμπιακό, το κερδίσαμε, γιατί παίξαμε καλά και υπήρχε έξτρα κίνητρο στους παίκτες, λόγω της δικής μου παρουσίας στον πάγκο. Τώρα, όμως, παίζουμε καλύτερα από ό,τι τότε. Τώρα η ομάδα είναι κοντά στα δικά μου θέλω. Όλα αυτά, βεβαίως, δεν σημαίνουν ότι οπωσδήποτε θα νικήσουμε ξανά τον Ολυμπιακό. Για να το πετύχουμε, πρέπει να παίξουμε και σε αυτό το παιχνίδι καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags