Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φωνάζουν" για Λάτο οι οπαδοί της Βαλένθια - Τον έχει "ψήσει" ο Μίτσελ - Έκπληξη για τα αριστερά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-15 11:55:00

"Φωνάζουν" για Λάτο οι οπαδοί της Βαλένθια - Τον έχει "ψήσει" ο Μίτσελ - Έκπληξη για τα αριστερά!

Sportdog Team
"Φωνάζουν" για Λάτο οι οπαδοί της Βαλένθια - Τον έχει "ψήσει" ο Μίτσελ - Έκπληξη για τα αριστερά!

Ο Τόνι Λάτο παραμένει σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση των Ερυθρόλευκων στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί και μια... έκπληξη!

Ολυμπιακός: Μετά την εμπλοκή στην υπόθεση του Γκάμπριελ Σουάζο, η οποία φαίνεται να οδηγείται προς "ναυάγιο" (ο Χιλιανός "πολιορκείται" από την Μπεσίκτας), ο Ολυμπιακός έχει στρέψει και πάλι την προσοχή του στον Τόνι Λάτο, που ούτως ή άλλως αποτελεί τον πρώτο στόχο του Μίτσελ για την κάλυψη του αριστερού άκρου της αμυντικής γραμμής.

Ο Ισπανός μπακ παραμένει στην κορυφή της "ερυθρόλευκης" λίστας με τα αριστερά μπακ, με τον Μίτσελ να έχει καθημερινή επικοινωνία μαζί του, έχοντας καταφέρει να τον "ψήσει" να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού.

 

Η περίπτωσή του, όμως, "κολλάει" στους οπαδούς της Βαλένθια, οι οποίοι φαίνεται πως με τις διαμαρτυρίες τους για την μη παραχώρησή του, έχουν... αναγκάσει την διοίκηση των "νυχτερίδων", αλλά και τον τεχνικό Τζενάρο Γκατούζο να δείχνουν αμετακίνητοι για τον Λάτο.

Από πλευράς Πειραιωτών, ασκείται πίεση στην ισπανική ομάδα για να πει το "ναι" για την μεταγραφή του παίκτη, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες εναλλακτικές για την συγκεκριμένη θέση, την ώρα που θέμα Σουάζο δεν φαίνεται να υπάρχει, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι με βεβαιότητα.

Υπάρχουν, βέβαια, και εκείνοι που υποστηρίζουν πως η ομάδα μπορεί να μείνει ως έχει, από τη στιγμή που δεν υπάρχει αποχώρηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για την Μπολόνια ή άλλο σύλλογο, και να πάει έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς, σε μια κίνηση που θα αποτελούσε έκπληξη, σύμφωνα με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6+1 παίκτες στη "μαύρη λίστα" Μίτσελ - Απογοήτευση για κορυφαία ονόματα - "Αδειάζει" του Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags