Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τόνι Λάτο: Στην αναμονή για Λάτο ο Ολυμπιακός - Πιέζουν για το "ναι" της Βαλένθια ομάδα και παίκτης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-15 21:20:00

Στην αναμονή για Λάτο ο Ολυμπιακός - Πιέζουν για το "ναι" της Βαλένθια ομάδα και παίκτης!

Sportdog Team
Στην αναμονή για Λάτο ο Ολυμπιακός - Πιέζουν για το "ναι" της Βαλένθια ομάδα και παίκτης!

Θυμίζουμε, ότι προ ημερών το "Radio Marca" έκανε λόγο για συμφωνία των πρωταθλητών με τον Ίβηρα μπακ, ο οποίος πίεζε την Βαλένθια να αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Τόνι Λάτο: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναμονή για τον Λάτο. Ο Ισπανός αριστερός μπακ παραμένει πρώτη επιλογή των Πειραιωτών, παρά το γεγονός πως η Βαλένθια καθυστερεί να απαντήσει, καθώς θέλει πρώτα να βρει τον αντικαταστάτη του.

Επίσης, ο Ολυμπιακός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις μπακ από την στιγμή που ο Γκάμπριελ Σουάζο μπήκε στον "πάγο". Στασιμότητα υπάρχει και στην υπόθεση του Ρέαμπτσιουκ.

Θυμίζουμε, ότι προ ημερών το "Radio Marca" έκανε λόγο για συμφωνία των πρωταθλητών με τον Ίβηρα μπακ, ο οποίος πίεζε την Βαλένθια να αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν την οριστική απάντηση της Βαλένθια, η οποία ωστόσο δεν βιάζεται να απαντήσει, καθώς ο βασικός της αριστερός μπακ είναι τραυματίας και διστάζει να παραχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Λάτο, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags