Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Στο +7 με αλλοίωση πρωταθλήματος ο ΠΑΟ - Ληστεία με Ολυμπιακό - Δύο κόκκινες δεν έδωσαν σε Άρη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-16 14:16:00

"Στο +7 με αλλοίωση πρωταθλήματος ο ΠΑΟ - Ληστεία με Ολυμπιακό - Δύο κόκκινες δεν έδωσαν σε Άρη"

Sportdog Team
"Στο +7 με αλλοίωση πρωταθλήματος ο ΠΑΟ - Ληστεία με Ολυμπιακό - Δύο κόκκινες δεν έδωσαν σε Άρη"

Σχόλιο-φωτιά για τη μάχη του πρωταθλήματος, τη διαφορά των τριών πρωτοπόρων και τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία. Μπορούν οι Πειραιώτες να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο;
 

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Άρη και έστειλε… μήνυμα για τη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς πλέον η απόσταση από τον Παναθηναϊκό είναι στους επτά βαθμούς και από την δεύτερη ΑΕΚ στους τρεις.

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Διονύσης Βερβελές, στο σχόλιό του για την αγωνιστική στο κανάλι του στο youtube «Θρύλος είσαι» μίλησε για την… επιστροφή των Πειραιωτών, για τα πολύ σοβαρά λάθη της διαιτησίας στο Γ. Καραϊσκάκης και τις δύο κόκκινες που δεν είδαν οι παίκτες του Άρη, αλλά και για το πώς έχει ξεφύγει στο +7 το Τριφύλλι.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κάνει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και έχουν αρχίσει να τον νιώθουν ότι έρχεται, τα… λέει όλα.

Το πρωτάθλημα είναι στους επτά βαθμούς γιατί υπάρχει ξεκάθαρα αλλοίωση πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει έναν πόντο που δεν έπρεπε με τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός έχασε δύο βαθμούς από τον… μάγειρα Κέλετ, με τη ληστεία που έγινε με το πέναλτι στον Άβιλα.

Ο Παναθηναϊκός κρατιέται με οξυγόνο και πέρασε με ένα πέναλτι που κάποιοι αμφισβητούν στον ΠΑΣ. Και αναρωτιέμαι, ο Ολυμπιακός είναι στο -7 από τον Παναθηναϊκό και -3 από την ΑΕΚ και οι φίλοι του κάνουν κριτική και συζητάμε αν θα γίνουν μεταγραφές. Υπάρχει προβληματισμός. Βλέπεις από την άλλη στην ΑΕΚ ένα κύμα αισιοδοξίας, όλα πηγαίνουν περίφημα, μία χαρά, όλα είναι τέλεια. Είναι η ΑΕΚ έτοιμη για πρωτάθλημα και όχι ο Ολυμπιακός.

Ας βάλουμε όλους τους βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί. Γιατί είναι και το ματς στην Τρίπολη αν ξεχνάτε. Άλλοι βέβαβαι τα παίρνουν τα πέναλτι, έστω και με VAR. Και όσοι τα βλέπετε όλα καθαρά στο πρωτάθλημα, να μας πείτε για τις δύο κόκκινες στον Άρη. Χτύπημα εκτός φάσης στον Χουάνγκ και τέταρτος διαιτητής και VAR κοιμούνται. Ο Φαμπιάνο μετά πήγε με τις τάπες στον Μασούρα, ορισμός της κόκκινης. Πήρε κίτρινη και το VAR δεν παρενέβη. Και φτάσαμε από ένα αστείο λάθος του Ελ Αραμαπί εκτός περιοχής, στην τελευταί φάση του αγώνα, να κερδίσει ο Άρης ένα φάουλ σαν πέναλτι. Να γίνει 1-1 και μετά να συζητάμε για τον Ελ Αραμπί και όχι αν ο Άρης έπρεπε να τελειώσει με εννιά παίκτες»!

Δείτε την αρχή του ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags