Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Συμφώνησε με ΠΑΟΚ, τον... παίρνει η ΑΕΚ - Βραζιλιάνος 6 εκατ. - "Σκάρπα και Ντανίλο... για Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 14:59:00

Συμφώνησε με ΠΑΟΚ, τον... χτυπάει η ΑΕΚ - Βραζιλιάνος 6 εκατ.- "Σκάρπα και Ντανίλο... για Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
Συμφώνησε με ΠΑΟΚ, τον... χτυπάει η ΑΕΚ - Βραζιλιάνος 6 εκατ.- "Σκάρπα και Ντανίλο... για Ολυμπιακό"

"Θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, θυμίζει Σισέ - Έχει καλή τακτική". Παίκτης που βρισκόταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ζοσέ Μπότο και σχεδόν... κλεισμένος από τους Θεσσαλονικείς, απασχολεί σοβαρά και την Ένωση. Τι συμβαίνει με τις μεταγραφές της Νότιγχαμ;

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ανοιχτό φαίνεται ότι παραμένει το θέμα του Βιτάο για την Ένωση, που ανήκει στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ιντερνασιονάλ, αν και παλιότερα είχε απασχολήσει και τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ζοσέ Μπότο ήταν εκείνος που είχε πάει τον Βιτάο στη Σαχτάρ, διατηρεί άριστη επαφή μαζί του και το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι οι άνθρωποι του Δικέφαλου περίμεναν να πάρουν το πράσινο φως από την ΟΥΕΦΑ, για το αν έχει δικαίωμα να προχωρήσουν τη μεταγραφή τού την περασμένη Άνοιξη - Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία μπορούσε να αποχωρήσει

Τελικά η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει στους Θεσσαλονικείς και το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Που επίσης όμως δεν είχε υπογράψει μαζί του. Τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ξανά ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, αν και είναι δανεικός από τη Σαχταρ στην Ιντερνασιονάλ, προκειμένου να φορέσει τα Κιτρινόμαυρα.

Η τιμή του ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο παραμένει υψηλά (στα 6 εκατ. ευρώ), είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία, για να μάθουμε περισσότερα.

"Θέλει Ευρώπη - Θυμίζει τον Σισέ - Έχει τακτική και κουβάλημα της μπάλας"

"Και το περασμένο καλοκαίρι τον είχε τσεκάρει η ΑΕΚ, γενικά έχω καταλάβει ότι θέλει να έρθει ξανά στην Ευρώπη. Στην Ιντερνασιονάλ ήταν βασικός, με 31 ματς, και στο Σουνταμερικάνα ήταν σε όλα βασικός. Είχε αρχίσει την καριέρα του στην Παλμέιρας και είχε πάει πιτσιρικάς στη Σαχτάρ. Επειδή έκανε γεμάτη σεζόν στην Ιντερνασιονάλ προσπαθούν να τον στείλουν ξανά στην Ευρώπη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε:

"Τον Σισέ θυμίζει, του Ολυμπιακού. Είναι σχετικά ψηλός, ξέρει να παίζει τακτικά, έχει τακτική αντίληψη, μπορεί να κουβαλήσει και την μπάλα αν χρειαστεί έχει δυναμώσει, αλλά τώρα έχει στρώσει".

"Με Βίντα στην 11άδα - Όπως Σωκράτης και Παπασταθόπουλος - Ο Ντανίλο στον Ολυμπιακό"

Με ποιον θα ταίριαζε στην 11άδα της ΑΕΚ;

"Με τον Βίντα θα ταίριαζε, γιατί είναι όπως με τον Σωκράτη και τον Ντόι στον Ολυμπιακό, για να έχει την εμπειρία ο ένας και να κάνει τη βρώμικη δουλειά ο άλλος. Πιο πολύ όμως βλέπω να τον πάρει δανεικό, να τον πάρει ως μπακ απ λύση, και το καλοκαιρι να αποφασίσει αν θα τον αποκτήσει ή όχι".

Μπορεί να παίξει σε άλλη θέση;

"Στην αρχή τής καριέρας τού έπαιζε και αμυντικό χαφ αλλά τα τελευταία χρόνια είναι σταθερός στη θέση του στόπερ. Είναι γνωστός στους κύκλους των μάνατζερ, αλλά αν του ζητήσεις να έρθει στην ΑΕΚ για έξι μήνες θα ήταν καλή επιλογή. Έχω παρατηρήσει ότι από Βραζιλία φέρνουν κόσμο προς την Ευρώπη και επειδή οι Ουκρανοί δεν έχουν οικονομική δυνατότητα, τους φέρνουν πια στην Ελλάδα και στην Τουρκία".

Όπως ο Σκάρπα στη Νότιγχαμ;

"Ο Ντανίλο τής Νότιγχαμ είναι στο ίδιο στιλ, όπως και τον Σκάρπα. Έρχονται από τη Βραζιλία για ομάδες της Ευρώπης. Γιατί να μην έρθουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό;"



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάψευση από Ολυμπιακό για το… επεισόδιο στα μπουζούκια - Αυτός αρπάχτηκε με τον Μάστορα! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags