Facebook Pixel Super League: Ρεπορτάζ... βόμβα από το εξωτερικό - Αυτός ο παίκτης είναι στην μεταγραφική λίστα ελληνικών ομάδων
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 20:35:00

Ρεπορτάζ... βόμβα από το εξωτερικό - Αυτός ο παίκτης είναι στην μεταγραφική λίστα ελληνικών ομάδων

Sportdog Team
Ρεπορτάζ... βόμβα από το εξωτερικό - Αυτός ο παίκτης είναι στην μεταγραφική λίστα ελληνικών ομάδων

Για ενδιαφέρον συλλόγων της Super League προς το πρόσωπο ξένου ποδοσφαιριστή κάνουν λόγο ρεπορτάζ που έρχονται από την Αργεντινή, αναφέροντας μάλιστα ότι παράλληλα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και από την Τουρκία.

Λούκας Ολάσα: Δημοσίευμα... βόμβα από το TyC Sports της Αργεντινής που αναφέρει πως ο αριστερός μπακ της Βαγιαδολίδ εκτός από την Ταγέρες απασχολεί και συλλόγους από την Ελλάδα, αλλά και από την Τουρκία γράφοντας συγκεκριμένα «ο Ολάσα βρίσκεται στην ατζέντα ελληνικών και τουρκικών ομάδων, αφού αποκλείεται η επιστροφή του στην Αργεντινή».

Αυτό που γίνεται κατανοητό είναι πως πιθανότατα ο Λούκας Ολάσα είναι στο στόχαστρο Ολυμπιακού και ΑΕΚ, μιας και οι δύο ομάδες κοιτάζουν για παίκτη που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, με την Ένωση πάντως να μην έχει αυτή τη μεταγραφή σαν προτεραιότητα, ενώ οι Ερυθρόλευκοι σίγουρα θέλουν να αγοράσουν παίκτη για αυτή τη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με ΠΑΟΚ, τον... χτυπάει η ΑΕΚ - Βραζιλιάνος 6 εκατ.- "Σκάρπα και Ντανίλο... για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags