Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Στέλνουν" πρώην παίκτη του Βόλου στον Ολυμπιακό - Εντυπωσίασε στο Μουντιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 23:33:00

"Στέλνουν" πρώην παίκτη του Βόλου στον Ολυμπιακό - Εντυπωσίασε στο Μουντιάλ!

Sportdog Team
"Στέλνουν" πρώην παίκτη του Βόλου στον Ολυμπιακό - Εντυπωσίασε στο Μουντιάλ!

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων για τον Μαροκινό, Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ. ο οποίος πρωταγωνίστησε στην επική πορεία της εθνική του ομάδας μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

Δημοσιογράφοι από την Γαλλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θέλει τον Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ! Για την ακρίβεια, το ρεπορτάζ που αφορά τον πρώην άσο του Βόλου -που είχε περάσει το 2019 από τον Βόλο- υπογράφει ο δημοσιογράφος του Foot Mercato, Σάντι Αουνά.

Ο ίδιος τονίζει πως ο 27χρονος αριστερός μπακ αποτελεί βασικό στόχο της Μονπελιέ για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, καθώς «πονάει» εκεί, τονίζει, ωστόσο, πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Μπεσίκτας ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

 

Το δημοσίευμα τονίζει χαρακτηριστικά: «Λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, η Μονπελιέ δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Στη θέση ακριβώς της αριστερής πλευράς, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν τον Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ ως προτεραιότητα για την ενίσχυση εκεί. Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν με τη συνοδεία του. Ο 27χρονος Μαροκινός αμυντικός ήταν μία από τις αποκαλύψεις του πρόσφατου Μουντιάλ.

Τη στιγμή, που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Εκτός από τη Μονπελιέ, η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Αυτήν τη σεζόν έχει παίξει σε 12 αγώνες πρωταθλήματος με τη Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ».

Τι έκανε στο Μουντιάλ

Να σημειωθεί ότι, όπως, ο ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί το 2019 στον Βόλο, πετυχαίνοντας 1 γκολ σε 8 εμφανίσεις με τη θεσσαλική ομάδα, προτού επιστρέψει στην πατρίδα του για χάρη της Γουιντάντ, με την οποία έχει «γράψει» συνολικά 71 συμμετοχές. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε σε έξι παιχνίδια με το απίθανο Μαρόκο, τα δύο ως βασικός, ενώ από δική του ασίστ προήλθε το γκολ της ομάδας του, με το οποίο πέταξε έξω την Πορτογαλία στα προημιτελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με ΠΑΟΚ, τον... χτυπάει η ΑΕΚ - Βραζιλιάνος 6 εκατ.- "Σκάρπα και Ντανίλο... για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags