Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μούσα Αλ Ταμάρι: Άλλος ο πρώτος στόχος για εξτρέμ στον ΠΑΟ - Πιο... δυνατό όνομα από Αλ Ταμάρι - Δύο μεταγραφές μέχρι 31/1!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-20 19:07:00

Άλλος ο πρώτος στόχος στον ΠΑΟ - Πιο... δυνατό όνομα από Αλ Ταμάρι - Δύο μεταγραφές μέχρι 31/1!

Άλλος ο πρώτος στόχος στον ΠΑΟ - Πιο... δυνατό όνομα από Αλ Ταμάρι - Δύο μεταγραφές μέχρι 31/1!

Οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν, ότι ο 25χρονος Ιορδανός της Λέουβεν δεν είναι η πρώτη επιλογή των Πράσινων για τα άκρα της επίθεσής τους. Άλλος εξτρέμ, πιο δυνατό όνομα, φιγουράρει στην κορυφή της λίστας. 

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις μηχανές του, προσδοκώντας ιδανικά να κλείσει άλλους δύο παίκτες μέχρι τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Έχει ήδη αποκτήσει τους Τιμοτέους Πούχατς - Λάζλο Κλάινχαϊσλερ και στόχος, είναι ντυθούν στα Πράσινα ένας ακόμη μεσοεπιθετικός και φυσικά ένας εξτρέμ εν δυνάμει ενδεκάδας.

Το όνομα του Μούσα Αλ Ταμάρι έχει έρθει στο προσκήνιο εσχάτως, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί δεδομένα την περίπτωσή του. Άλλωστε δεν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή άγνωστό στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς και το καλοκαίρι ο Σέρβος τεχνικός του είχε ρίξει ξανά ματιές.

Οι πληροφορίες του Sportdog, πάντως, αναφέρουν ότι ο 25χρονος Ιορδανός της Λέουβεν δεν είναι η πρώτη επιλογή των Πράσινων για τα άκρα της επίθεσής τους. Άλλος εξτρέμ, πιο δυνατό όνομα, φιγουράρει στην κορυφή της λίστας. Αν δεν μπορέσει να γίνει το deal με αυτόν, τότε ουσιαστικά θα πάει ένα βήμα πιο μπροστά η υπόθεση του Αλ Ταμάρι. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του για τον πρώην άσο του ΑΠΟΕΛ, οπότε δεν πρέπει να αποκλείεται καμία εξέλιξη τις προσεχείς ημέρες.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ-killer για ΠΑΟ - Ταχύτητα, έκρηξη και γκολ που έγραψαν ιστορία - Θυμίζει Φετφατζίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags