Facebook Pixel Άρης: Ο Πάρντιου έστειλε... μήνυμα στον Ολυμπιακό μετά την τριάρα με Βόλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-21 22:32:00

Ο Πάρντιου έστειλε... μήνυμα στον Ολυμπιακό μετά την τριάρα με Βόλο

Sportdog Team
Ο Πάρντιου έστειλε... μήνυμα στον Ολυμπιακό μετά την τριάρα με Βόλο

Ο Άγγλος προπονητής του Άρη αποθέωσε τον Μανού Γκαρθία για το χατ τρικ που σημείωσε και αναφέρθηκε στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Άρης επικράτησε με 3-0 του ΝΠΣ Βόλου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Άλαν Πάρντιου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, έπλεξε το εγκώμιο του Μανού Γκαρθία και τόνισε ότι την Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό θα πρέπει να τελειώσουν τη δουλειά.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Εϊχαμε ένα καλό σχέδιο για το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε. Κάνανε καταπληκτική δουλειά. Χρειαζόμασταν τον Μανού και εκείνος εμάς. Είναι σημαντικός για εμάς. Έκανε μια καταπληκτική επίδοση το χατ τρικ και αξίζει συγχαρητήρια. Όταν δεις τα παιχνίδια που έχουμε δώσει, αυτό και της Τετάρτης είναι τα δυο πιο σημαντικά. Κάναμε καλή δουλειά εναντίον του Ολυμπιακού και πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Αυτό το γήπεδο θα κάνει τη διαφορά για εμάς. 

Πήραμε σημαντική αυτοπεοποίθηση από σήμερα. Παίξαμε καλά και ελέγξαμε το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Όταν μπαίνει το γκολ, φεύγει η πίεση από πάνω μας. Σήμερα με τα ωραία γκολ που πετύχαμε μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν σκοράραμε από στημένη φάση. Θυμάμαι τον Μανού από την Αγγλία,είχε σκοράρει εναντιον μου. Είναι προνόμιο να τον έχουμε στον Άρη. Θα τον δούμε καλύτερο στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags