Facebook Pixel Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Έδιωξαν άρον άρον σε πέντε μήνες τον Κλάτενμπεργκ από αρχιδιαιτητή στην Αίγυπτο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-24 23:21:00

Έδιωξαν άρον άρον σε πέντε μήνες τον Κλάτενμπεργκ από αρχιδιαιτητή στην Αίγυπτο!

Sportdog Team
Έδιωξαν άρον άρον σε πέντε μήνες τον Κλάτενμπεργκ από αρχιδιαιτητή στην Αίγυπτο!

Η έντονη κριτική που δέχθηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και το κλίμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του, είχε ως συνέπεια να οδηγηθεί να καθαιρεθεί από το πόστο του αρχιδιαιτητή στο πρωτάθλημα Αιγύπτου!

 

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ουσιαστικά με τη στάση του φαινόταν αδιάφορος, ενώ του καταλόγιζαν πως δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα της διαιτησίας στην αφρικανική χώρα, αποφεύγοντας μάλιστα καν να ταξιδεύει στο Κάιρο!

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της αιγυπτιακής ομοσπονδίας, τις τελευταίες τέσσερις ημέρες παρά τις προσπάθειες που έγιναν ο Άγγλος πρώην ρέφερι δεν απαντούσε καν στα μηνύματα των μελών της αιγυπτιακής επιτροπής διαιτησίας.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται πως η ομοσπονδία του παρείχε αυτοκίνητο, καθώς και κατοικία για να διευκολύνει το έργο του, αλλά εκείνος προτιμούσε να απέχει τόσο από τα στάδια προετοιμασίας των διαιτητών, όσο και από σχετικά σεμινάρια και συναντήσεις. 

Στους πέντε μήνες που συνεργάστηκε ο Κλάτενμπεργκ με τους Αιγύπτιους του καταβλήθηκαν οι προβλεπόμενοι από την σύμβαση μισθοί, με εξαίρεση το διάστημα όπου βρισκόταν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μάλιστα, όπως τονίζεται στην Αίγυπτο το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον Άγγλο αρχιδιαιτητή, που θεωρούσε υπερβολική την κριτική του αιγυπτιακού Τύπου προς το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags