Facebook Pixel Άρης: "Βόμβες" από παλαίμαχο του Άρη κατά Γκρέι - "Γιατί αγνόησε τον Πάρντιου; Να αναλάβει την ευθύνη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-26 22:26:00

"Βόμβες" από παλαίμαχο του Άρη κατά Γκρέι - "Γιατί αγνόησε τον Πάρντιου; Να αναλάβει την ευθύνη"

Sportdog Team
"Βόμβες" από παλαίμαχο του Άρη κατά Γκρέι - "Γιατί αγνόησε τον Πάρντιου; Να αναλάβει την ευθύνη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης των Κίτρινων όπου και σχολίασε τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και τις επιλογές που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Θανάσης Παπάζογλου: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό και τον νέο οδυνηρό αποκλεισμό των Κιτρίνων, ο επί σειρά ετών επιθετικός των Θεσσαλονικιών, όπου και σχολίασε τις κρίσιμες φάσεις της αναμέτρησης, από τις οποίες προήλθε και το τελικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Γκρέι αψήφησε την απόφαση του Πάρντιου και εκτέλεσε το κρίσιμο πέναλτι, ενώ η εντολή που είχε δοθεί, ήταν να εκτελεστεί το πέναλτι από τον Φαμπιάνο.

"Θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του ο επιθετικός του Άρη. Βέβαια έγιναν πολλά. Εκτός του ότι φάνηκε να νιώθει αυτοπεποίθηση για το πέναλτι, κάτι το οποίο δεν είδα βέβαια στην πράξη, δεν συμφωνώ με αυτή την ενέργειά του. Γιατί η εντολή του προπονητή ήταν διαφορετική. Στο συγκεκριμένο αγώνα, ήταν λάθος να το εκτελέσει αυτό το πέναλτι. Αψηφά μία απόφαση και αυτό πρέπει να σχολιαστεί. Και δεύτερο δεν ήταν καλός κατά την διάρκεια του αγώνα. Έκανε δύο τσαφ στο ματς. Ήταν καλύτερο να πάρει την μπάλα ένας άλλος παίκτης, ο Πάλμα για παράδειγμα, παρότι είναι νεαρός. Εγώ τουλάχιστον αυτή την άποψη έχω. Τώρα εάν ο Φαμπιάνο χτυπάει καλά τα πέναλτι, ειλικρινά δεν το ξέρω.

Ο Γκρέι αψήφησε την απόφαση του προπονητή. Εάν το βάλεις γίνεσαι Θεός. Εάν το χάσει όμως, όπως το έχασε τελικά, τι γίνεται; Ο Γκρέι σουτάρει με ποσοστό ευστοχίας 50% στα πέναλτι. Είναι ένα μέτριο ποσοστό. Δεν είναι μόνο αυτό το ποσοστό. Προφανώς και ο προπονητής δίνει μία εντολή, σκεπτόμενος όλα αυτά. Όταν θέλουμε κάτι στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές δεν έρχεται το γκολ. Ο Αναστόπουλος μου έλεγε, καθάρισε το μυαλό σου και θα σκοράρεις. Δεν θα μπορούσε να πει ο Πάρντιου στον Γκρέι, εκείνη την χρονική στιγμή, όχι μην το εκτελείς, άστο στον Φαμπιάνο. Ο Γκρέι πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για το γεγονός ότι αψήφησε την εντολή του προπονητή του."

Όσο για την παραχώρηση του Μαντσίνι και εάν αυτή η παραχώρηση, αποσυντόνισε την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι: «Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς, πάντως πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αυτή η κίνηση δεν έκανε καλό στην ομάδα. Δεν λειτούργησε θετικά για την ομάδα, όλη αυτή η ιστορία. Ο Άρης ήταν καλύτερος, απείλησε αρκετές φορές τον Ολυμπιακό, καθώς είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει», είπε ο Θανάσης Παπάζογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άκουσε κανείς τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Ρίσκο Ντόη, αδικία για Μπιέλ - Επιτέλους, λίγη ντροπή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags