Facebook Pixel Ολυμπιακός: 'Νέος Χάμες' ως απάντηση στον Μαντσίνι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-26 14:03:00

Απαντάει σε... Μαντσίνι ο Ολυμπιακός - Φέρνει "νέο Χάμες" ο Μαρινάκης - Διέρρευσε το πρώτο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απαντάει σε... Μαντσίνι ο Ολυμπιακός - Φέρνει "νέο Χάμες" ο Μαρινάκης - Διέρρευσε το πρώτο όνομα!

Τρέχουν τα τελευταία 24ωρα στο Λιμάνι για κάτι πολύ δυνατό πριν τελειώσει η διορία για τις μεταγραφές. Οι Πειραιώτες κυνηγούν παίκτη από το... πάνω ράφι, ενώ κυκλοφόρησε και ο πρώτος ποδοσφαιριστή που εξετάζεται, αλλά δεν "συγκινεί".
 

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έφτασε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό πριν περίπου έναν μήνα, ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι και ο παίκτης δεν φόρεσε τελικά τα ερυθρόλευκα. Στο Λιμάνι δεν ήθελαν να φτάσουν στα ποσά που ζητούσε ο παίκτης για ετήσεις αποδοχές και περίμεναν, εάν δεν βρισκόταν άλλη πρόταση, να τον κλείσουν στα… δικά τους μέτρα.

Μόνο που υπολόγιζαν χωρίς τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έψησε τον Καρυπίδη να παραχωρήσει στο Τριφύλλι τον, ίσως, καλύτερο εξτρέμ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εξτρέμ, δηλαδή μια θέση που οι Πειραιώτες χρειάζονται ενίσχυση.

Μόνο που το ρεπορτάζ από την πλατεία Αλεξάνδρας αναφέρει ότι ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, πριν ακόμα σκάσει το θέμα του Μαντσίνι, για να φέρουν έναν πολύ καλό εξτρέμ - Έναν παίκτη που η έλευσή του θα αλλάξει προφανώς τα δεδομένα στην 11άδα και, κατά συνέπεια, στο πρωτάθλημα.

Δεν έχει διαρρεύσει ακόμα κάτι παραπάνω (με εξαίρεση σημερινά δημοσιεύματα για τον Χέσε Ροντρίγκεθ), αλλά όπως υποστηρίζουν εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, δεν αποκλείεται να είναι λύση επιπέδου Χάμες - Δηλαδή από το πάνω-πάνω ράφι, που θα κάνει τη διαφορά ακόμα και σε ένα πλήθος καλών ποδοσφαιριστών που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός.

Εμείς, για την ιστορία, να συμπληρώσουμε ότι υπάρχουν και κάποιες λύσεις που, σε πρώτη ανάγνωση, είναι λιγότερο φανταχτερές, αλλά μπορούν να κάνουν καλά τη δουλειά του εξτρέμ. πρόκειται για παίκτες που μπορούν να έρθουν σχετικά εύκολα στο Λιμάνι και, γιατί όχι, μέσω των εμφανίσεων με τη φανέλα του Ολυμπιακού να κάνουν σε δύο-τρεις σεζόν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Όπως ο Εμποκού, της Ρεμς, που είχε απασχολήσει και παλιότερα αλλά και ο Ταβσάν, της Ναϊμέγκεν, που οι Πειραιώτες έχουν τσεκάρει και θεωρούν ότι μπορoύν να τους φέρουν σχετικά εύκολα στην ομάδα τους...

"Πολύ καλό βιογραφικό ο Χέσε Ροντρίγκεθ, αλλά…"

Ολυμπιακός: Το όνομα του Χέσε Ροντρίγκεθ έχει βρεθεί στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών τις τελευταίες ώρες, καθώς είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν για έναν εξτρέμ που να μπορεί να κάνει τη διαφορά στην 11άδα.

Ο 30χρονος Ισπανός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος  πριν από λίγο καιρό από την τουρκική Ανκαραγκιουτσού, στην οποία πήγε τον περασμένο καλοκαίρι. Πρόλαβε και μέτρησε 16 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ, παρόλα αυτά δεν είχε μέλλον στο τουρκικό κλαμπ.

Προφανώς την περίπτωση του Ροντρίγκεθ την γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ, καθώς ο Ισπανός άσος έχει θητεία σε Ρεάλ Μαδρίτης (94 ματς - 18 γκολ - 15 ασίστ), Λας Πάλμας (73-16-9), Μπέτις (18-2-1), Παρί Σεν Ζερμέν (18-2-0), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (17-1-0) και Στόουκ (13-1-1).

Πρόκειται, δηλαδή, για παίκτη που έχει αναγνωρισμένη αξία και πολλές εμπειρίες, με τους Πειραιώτες να του προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

"Παίκτης γραμμής ο Ροντρίγκεθ - Σε πτωτική πορεία η καριέρα του - Δεν είναι για βασικός στον Ολυμπιακό"

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο βρίσκεται στα 2,7 εκατ. ευρώ, ενώ παλαιότερα ήταν στα 15 εκατ. ευρώ! Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κούλη, που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέψουμε περισσότερες πληροφορίες για τον παίκτη.

"Είναι παίκτης γραμμής περισσότερο, πηγαίνει στο 1 με 1 αλλά δεν έχει πολύ το γκολ. Χώνεται στην περιοχή, αλλά δεν βάζει πολλά γκολ. Αυτό προσπαθούσε να κάνει και στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Παρί Σεν Ζερμέν", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι σε πτωτική πορεία η καριέρα του. Δεν έχει την ταχύτητα που είχε παλιά, αλλά τον βοηθάει το χαμηλό ύψος του για να είναι ευκίνητος".

Παίρνει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι, αν έρθει στον Ολυμπιακό;

"Για εμένα δεν θα κάνει διαφορά και δεν θα παίξει καν βασικός στον Ολυμπιακό. Γιατί είναι και ανεβασμένος ο Γκάρι αυτό το διάστημα, οπότε δε νομίζω να παίξει βασικός. Έχει πολύ καλό βιογραφικό ως παίκτης, αλλά στον Ολυμπιακό δεν τον βλέπω βασικό".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άκουσε κανείς τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Ρίσκο Ντόη, αδικία για Μπιέλ - Επιτέλους, λίγη ντροπή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags