Facebook Pixel Άρης: Επιβεβαίωση Sportdog: Έμεινε ελεύθερος και υπογράφει στον Άρη πρώην αστεράκι της Μπαρτσελόνα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 15:41:00

Επιβεβαίωση Sportdog: Έμεινε ελεύθερος και υπογράφει στον Άρη πρώην αστεράκι της Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog: Έμεινε ελεύθερος και υπογράφει στον Άρη πρώην αστεράκι της Μπαρτσελόνα!

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζεται να κάνει ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλεν Χαλίλοβιτς, φαίνεται πως βρίσκεται ο Άρης. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Ριέκα κι ανοίγει, έτσι, ο δρόμος για τη μετακίνησή του στους Θεσσαλονικείς, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει από χθες το Sportdog μέσω της στήλης "Μιχείες".

Ο Χαλίλοβιτς δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον κροατικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο κατόπιν συζητήσεων, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Άρης έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον πρώην άσο των Μπαρτσελόνα και Μίλαν και αυτό που απομένει είναι να έρθει στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχει να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.  

Αν όλα κυλήσουν ομάδα, ο Χαλίλοβιτς θα γίνει το τέταρτο απόκτημα του Άρη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έπειτα από τους Βλάντιμιρ Νταρίντα, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Λούκας Ρουπ. Ίσως, όμως, δεν είναι και το τελευταίο μιας και οι Κοσταρικανοί "στέλνουν" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Αλβάρο Ζαμόρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Καρυπίδη με πρώην wonderkid της Μπάρτσα- Αριστερό πόδι σαν του Μέσι- 10 εκατ. ο αντί-Μαντσίνι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags