Λευτέρης Ιντζόγλου: Ο πρώην παίκτης του Άρη μίλησε στο Metropolis 95.5 για την φετινή εικόνα των Κίτρινων, την μάχη του πρωταθλήματος και τα προβλήματα στην Super League 2 τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι περίμενε περισσότερα από την πρώην ομάδα του.

«Βρίσκομαι στην Κατερίνη με την οικογένειά μου. Ήμουν Πιερικό και τώρα παίζω στην Γ' Εθνική με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Είναι τεράστια συζήτηση αυτή με τα χρήματα στην Super League 2, όχι μόνο των τελευταίων χρόνων. Οταν έπαιζα εγώ είτε το πρωτάθλημα άρχιζε αργότερα, είτε υπήρχε διακοπή. Δεν υπήρχε προγραμματισμός, όλα ήταν στον αέρα. Ο προγραμματισμός μίας ομάδας έχει να κάνει με τα έσοδα που θα έχει. Αν οι συμφωνίες ακυρώνονται στα μέσα της χρονιάς τότε υπάρχει πρόβλημα και την πληρώνουν συνήθως οι παίκτες.

Εχουν δυναμώσει οι μεγάλες ομάδες και είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Θα πάει μέχρι τέλους. Εχει δυναμώσει η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι κοντά και ο Παναθηναϊκός έκανε την κοιλιά του και επανέρχεται. Κρίνεται στις λεπτομέρειες κάθε παιχνίδι, το παίρνει όποιος το θέλει πιο πολύ. Αρνητική έκπληξη είναι ο Άρης. Πίστευα ότι με βάση την περσινή χρονιά θα πατούσε καλύτερα στα πόδια του, ότι θα είναι πιο σταθερός.

Όταν αλλάζει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό θέλει μεγάλο χρόνο προσαρμογής, η ομάδα έχει αλλάξει και τρεις προπονητές. Όλες οι ομάδες, επίσης, χρειάζονται Έλληνες παίκτες, να ξέρουν τι σημαίνει η ομάδα. Αυτό θέλει προγραμματισμό στελέχωση και υπομονή»

Για τα παιχνίδια Άρης-Παναθηναϊκός και το σημερινό (9/2) μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού: «Σήμερα είναι δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ μπαίνει με άλλον αέρα στο καινούργιο της γήπεδο, ο Ολυμπιακός ακόμη ψάχνεται. Δεν ήτα καλός ούτε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν έχασε και αυτό λέει κάτι. Είναι διπλοί οι αγώνες και θεωρώ ότι θα είναι κλειστό το πρώτο παιχνίδι με αρκετή τακτική. Όσον αφορά το Άρης-Παναθηναϊκός θα είναι πάλι στον πάγκο ο Τερζής και σε κάθε πρεμιέρα του τα πάει καλά. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει με νίκες, αλλά θα είναι δύσκολο γιατί ο Αρης έχει μεγάλη ανάγκη για μία επιτυχία», είπε ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" Μπέου για το Ατρόμητος-ΑΕΚ: "Τρεις φορές μέτρησαν τα δοκάρια, για μ@λ@κα ψάχνουν; "