Facebook Pixel Δεν χαρίζεται σε κανέναν ο Λουτσέσκου - "Βρες ομάδα ή..." - Στην έξοδο κορυφαίο ταλέντο του ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 17:00:00

Δεν χαρίζεται σε κανέναν ο Λουτσέσκου - "Βρες ομάδα ή..." - Στην έξοδο κορυφαίο ταλέντο του ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεν χαρίζεται σε κανέναν ο Λουτσέσκου - "Βρες ομάδα ή..." - Στην έξοδο κορυφαίο ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Τι συμβαίνει με Έλληνα άσο και τα μηνύματα του Ρουμάνου προπονητή. Πώς και γιατί βρέθηκε ξαφνικά εκτός ενδεκάδας, από ποιον έχασε τη θέση του και τι πρέπει να κάνει για να επιστρέψει...

ΠΑΟΚ: Αλλαγές υπήρξαν στην αμυντική γραμμή του Δικέφαλου το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν τραυματίας και άργησε να επιστρέψει, με αποτέλεσμα η ομάδα να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ίνγκασον, που μαζί με τους Κάργα και Νάσμπεργκ έφτιαξαν μια δυνατή τριάδα. Παράλληλα, ανέβασε στην πρώτη ομάδα και τον Κουλιεράκη.

Τελικά ο Κουλιεράκης ξεπέρασε τους άλλους στόπερ που προηγούνταν από εκείνον στην ιεραρχία, με αποτέλεσμα να φτάσει και να ξεπεράσει τους Κάργα (που δεν έκανε καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα) και Νάσμπεργκ (που άργησε να μπει στις υποχρεώσεις). Με αποτέλεσμα να είναι ο διπλανός του Ίνγκασον εδώ και αρκετό καιρό στο βασικό σχήμα.

Τόσο καιρό στην ομάδα δεν υπήρχε ο Μιχαηλίδης, που έχει κοινά στοιχεία ως αγωνιστικό προφίλ με τον Κουλιεράκη, ήταν όλα καλά. Από όταν επέστρεψε όμως και είναι υγιής, δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στην 11άδα του ΠΑΟΚ. Με αποτέλεσμα να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της β΄ ομάδας.

Το ρεπορτάζ από Κύπρο και Θεσσαλονίκη έκανε λόγο περί αποχώρησής του από την ομάδα λίγο καιρό πριν, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού για τον ΑΠΟΕΛ. Γιατί τώρα παρέμεινε ως 5ος στόπερ στην ιεραρχία και δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και στην αποστολή τού αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, που ο Κουλιεράκης ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, εκτός έμεινε και ο Μιχαηλίδης.

Οι πληροφορίες τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν, πως αυτό ήταν ένα ακόμα μήνυμα του Λουτσέσκου στον νεαρό στόπερ, ο οποίος πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά, ίσως και σε άλλη ομάδα, για να μπορέσει να κερδίσει ξανά την θέση του στο ρόστερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγαλύτερη αποτυχία Μπότο στον ΠΑΟΚ- "Δεν τον βλέπει" ο Λουτσέσκου- "Κλαίει" 2 εκατ. ο Σαββίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags