Facebook Pixel Όλεγκ Νταντσένκο - ΑΕΚ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την τριπλή ανακοπή του Νταντσένκο - Τον έσωσε ο απινιδωτής!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-14 13:09:00

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την τριπλή ανακοπή του Νταντσένκο - Τον έσωσε ο απινιδωτής!

Sportdog Team
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την τριπλή ανακοπή του Νταντσένκο - Τον έσωσε ο απινιδωτής!

Με τη συνδρομή γιατρών αυστριακής ομάδας, οι οποίοι βρίσκονταν τυχαία στο γήπεδο, ο Νταντσένκο γλίτωσε τα χειρότερα καταφέρνοντας να επιβιώσει, παρότι η καρδιά του σταμάτησε τρεις φορές!

Όλεγκ Νταντσένκο - ΑΕΚ: Ο απινιδωτής έσωσε τη ζωή του 28χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος αμέσως μετά μεταφέρθηκε άμεσα αλλά σε κρίσιμη κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο στην Τουρκία. Ο ρεπόρτερ του καναλιού "Football 2.0", Μίροσλαβ Νέμπεσνικ, αποκάλυψε πως ο Ουκρανός άσος που ανήκει στην Ένωση, έδωσε τεράστια μάχη για τη ζωή του.

Αναλυτικά όσα σημείωσε:

"Κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, οι παίκτες της Ζόρια παρατήρησαν πως ο Νταντσένκο συμπεριφερόταν περίεργα. Αρχίζει να κουνιέται από άκρη σε άκρη, ενώ κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του. Οι συμπαίκτες του τον πλησίασαν για να ελέγξουν τον σφυγμό του και δεν είχε! Του έγιναν ενέσεις που χρειάζονται για να λειτουργήσει και πάλι η καρδιά. Χρειαζόταν όμως απινιδωτής, δεν αρκούσε το άμεσο καρδιακό μασάζ. Όλη αυτή η διαδικασία διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Η καρδιά σταμάτησε τρεις φορές και χρειάστηκε τρεις φορές μέχρι να επανέλθει".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags