Ηλίας Αναστασάκος: Ο παλαίμαχος επιθετικός του Δικεφάλου και της Ένωσης μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και όπως ανέφερε συγκεκριμένα: «Είναι ένα παιχνίδι που τον περιμένουν όλοι με ανυπομονησία. Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες. Παίζουν οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος».

«Αν και ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τελευταία το αποτέλεσμα που ήθελε, δεν θέλω να μείνω στον διαιτητή. Γίνεται ένα ωραίο πρωτάθλημα και πάλι θα έχουμε να λέμε ότι κάποιος θα φταίει. Προσωπικά μένω στο ότι δεν βλέπω Έλληνες ποδοσφαιριστές, αν και στον ΠΑΟΚ βλέπουμε και αυτό είναι χαρμόσυνο. Χαίρομαι ιδιαίτερα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα αβαντάζ λόγω έδρας, η ΑΕΚ κάπου θα κάνει και ένα κακό αποτέλεσμα. Θα έχει πιο πολύ σασπένς αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι έχουν διαφορετικό στυλ και φιλοσοφία οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο σφιχτή ομάδα, παίζει πολύ αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είναι πιο επιθετική. Παίζει και με δύο σέντερ φορ.

Δεν μπορώ να σταθώ στον Αραούχο, είναι συνολική η δουλειά. Με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο δεν έπαιζε ο Αραούχο. Ο ΠΑΟΚ παίζει πιο κοντρόλ παιχνίδι και παίρνει αποτέλεσμα όταν θέλει. Η ΑΕΚ έχει δυναμική με το γήπεδο, τον νέο προπονητή και την ένταση του κόσμου.

Μπορεί να είναι και τρικ των προπονητών που ακούγεται ότι η ΑΕΚ θα παίξει ανοιχτά στην Τούμπα. Πολλές φορές ότι λέγεται δεν γίνεται, μπορεί να είναι παγίδα των ανθρώπων της ΑΕΚ. Είναι και θέμα ημέρας των παικτών και ελπίζω πρωταγωνιστές να είναι μόνο αυτοί. Γιατί κάθε μέρα στην Ελλάδα δεν ξέρουμε τι θα γίνει.»

Για το ματς του ΠΑΟΚ που θυμάται πιο έντονα: «Νομίζω όλα. Μου είχε κάνει εντύπωση η πρώτη προπόνηση που είχε 20.000 κόσμο. Τα ματς όλα είχαν ένταση. Μου έρχεται στο μυαλό ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, με το γκολ του Κονσεϊσάο», είπε ο Ηλίας Αναστασάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με "τελειωμένο" στο Λιμάνι - 11αδα με απόφαση Μίτσελ - Έκπληξη με τη νέα ομάδα του Μαρσέλο!