Facebook Pixel Όλεγκ Νταντσένκο: Αυτά κι αν είναι ευχάριστα: ΦΩΤΟ του Ντατσένκο από την επιβίβασή του στο αεροπλάνο για Αθήνα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-18 23:44:00

Αυτά κι αν είναι ευχάριστα: ΦΩΤΟ του Ντατσένκο από την επιβίβασή του στο αεροπλάνο για Αθήνα!

Sportdog Team
Αυτά κι αν είναι ευχάριστα: ΦΩΤΟ του Ντατσένκο από την επιβίβασή του στο αεροπλάνο για Αθήνα!

Ο Ουκρανός άσος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ξανά στην Ελλάδα με όλη την ΑΕΚ να τον αγκαλιάζει και να αναλαμβάνει την περίθαλψή του.

Την φροντίδα και την ιατρική περίθαλψη του Όλεγκ Νταντσένκο θα αναλάβει πλήρως η ΑΕΚ, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα μέσα στην ημέρα, μετά την τριπλή ανακοπή που υπέστη ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της Ένωσης (δανεικός στην Ζόρια).

Συγκεκριμένα στάλθηκε ειδικό λίαρ τζετ με ενσωματωμένη μονάδα εντατικής θεραπείας, εντατικολόγους και εξειδικευμένο σε εντατική παρακολούθηση νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να μεταφέρει τον Νταντσένκο από την Αττάλεια στην Αθήνα.

Από δω και πέρα προορισμός για τον παίκτη είναι το Ιατρικό Κέντρο όπου θα ξεκινήσει η νοσηλεία του με στόχο το συντομότερο δυνατό να επανέλθει και να παίξει ξανά και ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα σαφώς αλλά από πλευράς ΑΕΚ ήδη γίνονται και θα γίνουν τα πάντα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Δείτε τις αισιόδοξες φωτογραφίες του Νταντσένκο από την επιβίβασή του στο αεροπλάνο για Ελλάδα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags