Facebook Pixel ΑΕΚ: Τσακίρης: "Φαβορί στην Τούμπα η ΑΕΚ, βασικοί Αραούχο και Σιμάνσκι" - Τι είπε για Νταντσένκο
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-19 08:55:00

Τσακίρης: "Φαβορί στην Τούμπα η ΑΕΚ, βασικοί Αραούχο και Σιμάνσκι" - Τι είπε για Νταντσένκο

Sportdog Team
Τσακίρης: "Φαβορί στην Τούμπα η ΑΕΚ, βασικοί Αραούχο και Σιμάνσκι" - Τι είπε για Νταντσένκο

O Γιώργος Τσακίρης μίλησε για το σημερινό ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στην κίνηση της Ένωσης να αναλάβει τα ιατρικά έξοδα του Όλεγκ Νταντσένκο.

Ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι έχει μπροστά της η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19/2, 20:30). Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στο ματς αυτό, τονίζοντας πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά η Ένωση είναι το φαβορί: 

«Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ήττα στο δεύτερο γύρο μιλαέι από μόνο του, είναι σε καλό φεγγάρι όπως και η ΑΕΚ που έχει 9 σερί νίκες. Είναι ευκαιρία να στείλει μήνυμα η ΑΕΚ στους ανταγωνιστές της το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν το κερδίσει. Η ΑΕΚ είναι καλή στα ντέρμπι, θεωρώ πως είναι φαβορί να κερδίσει, είναι σε πολύ καλή φόρμα οι παίκτες της και έχει αποδείξει πως παίζει καλά και εντός και εκτός. Ωστόσο, κάποια στιγμή κάτι σίγουρα θα στραβώσει, τέτοια ματς είναι ματς στιγμών».

Όσον αφορά στους παίκτες που απουσίαζαν από προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ τόνισε πως τόσο ο Σιμάνσκι όσο και ο Αραούχο θα αγωνιστούν στη βασική ενδεκάδα στην Τούμπα.

Τέλος, ο Τσακίρης σχολίασε τη σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ να αναλάβει με δικά της έξοδα την πλήρη ιατρική φροντίδα του Όλεγκ Νταντσένκο: «Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι στη ζωή ο Νταντσένκο μετά απ' όσα πέρασε. Θα συνεχίσει στην Αθήνα την αποκατάστασή του για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να γυρίσει στο ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ΑΕΚ τέτοιες πράξεις, έτσι λειτουργεί το κλαμπ. Είναι μία πολύ δυνατή και ουσιαστική κίνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ζημιά στον Ολυμπιακό από ΑΕΚ - Κίνδυνος να... τιναχτούν όλα στον αέρα - Αλλαγή πλάνου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags