Λευτέρης Βελέντζας: Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metrosport 95,5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη όπου και αναφέρθηκε για τους Κίτρινους, τον Τόλη Τερζή, αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο πρωτάθλημα.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει τα θέματά του. Τρέχουμε και τα προλαβαίνουμε όλα. Έχω τα δικά μου τα προσωπικά θέματα, ήμουν στο νοσοκομείο, όμως όλα είναι καλά. Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω» είπε αρχικά.

Για τον Άρη: «Ο κ. Τερζής που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Άρη, πρέπει να έχει την ευκαιρία για να δείξει την αξία του. Όχι μόνο έως το τέλος της σεζόν, αλλά και την επόμενη. Νομίζω ότι τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι αυτή την στιγμή ο Τερζής. Πρέπει να του το πιστώσουμε. Ίσως να του δοθεί η ευκαιρία.

Η ερώτηση για το αν ο Άρης πρέπει να εμπιστευθεί τον Τερζή, δεν πρέπει να γίνει σε εμένα που είμαι προπονητής. Πρέπει να ερωτηθεί ο κ. Καρυπίδης και να μιλήσει για αυτό το θέμα. Εγώ, για παράδειγμα, θυμάμαι πολύ καλά ότι την καλύτερη πορεία την έκανε ο Άρης με τον Μάντζιο στην τεχνική του ηγεσία, που είναι Έλληνας, όχι με κάποιον ξένο. Ισως θέλουμε τον κόσμο περισσότερο κοντά μας. Με τον ξένο, αγοράζω και χρόνο, ενώ με τον Έλληνα προπονητή, στην πρώτη ήττα μπορεί να ακουστούν οι μουρμούρες από την εξέδρα.

Την πιο εύκολη νίκη πάντως μέσα στο Ηράκλειο επί του δυνατού ΟΦΗ, την έκανε ο Άρης, δεν την έκανε καμία άλλη ομάδα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα έλεγα στον Καρυπίδη, πρόεδρε ρίσκαρε, μη φοβάσαι. Δεν μπορώ να καταλάβω και τους παράγοντες πολλές φορές, μπερδεύομαι με όσες αποφάσεις έχουν πάρει στο παρελθόν”, είπε ο Λευτέρης Βελέντζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη... βόμβα για Έλληνα διεθνή - Τον θέλουν Ίντερ, Ατλέτικο - Πάνω από 15 εκατομμύρια πώληση