Facebook Pixel Στέλιος Αγγελούδης: "Βόμβες" από υποψήφιο Δήμαρχο - "Πού είναι τα έργα για τη Νέα Τούμπα; - Γιατί καθυστέρηση;"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-23 14:56:00

"Βόμβες" από υποψήφιο Δήμαρχο - "Πού είναι τα έργα για τη Νέα Τούμπα; - Γιατί καθυστέρηση;"

Sportdog Team
"Βόμβες" από υποψήφιο Δήμαρχο - "Πού είναι τα έργα για τη Νέα Τούμπα; - Γιατί καθυστέρηση;"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε υποψήφιος Δήμαρχος της συμπρωτεύουσας, όπου και αναφέρθηκε στην καθυστέρηση των έργων κατασκευής του νέου γηπέδου του Δικεφάλου του Βορρά.

Στέλιος Αγγελούδης: Ο υποψήφιος  δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το καυτό θέμα της νέας Τούμπας και των υπόλοιπων αθλητικών έργων.

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Σε ότι αφορά το γήπεδο του ΠΑΟΚ, η διοίκηση μπορεί να δώσει λεπτομέρειες για το θέμα. Μέσα από την ενημέρωση που έχω, τα υπόλοιπα έργα, είναι σε απόλυτη καθυστέρηση. Η κατασκευή ενός γηπέδου αφορά και τα σύνοδα έργα, τον περιβάλλοντα χώρο, τις υπογειοποιήσεις. Εκεί δεν βλέπω στο τεχνικό πρόγραμμα του 2023 του δήμου να υπάρχει εξέλιξη».

- Οι δεσμεύσεις που έγιναν; Υπήρξαν αναλυτικές ενημερώσεις. Εσείς δεν έχετε εικόνα;

«Θα σταματήσω στο γεγονός ότι αυτή την στιγμή οι μελέτες και οι ρυθμιστικές διαδικασίες δεν έχουν προχωρήσει όπως θα έπρεπε. Πρέπει να γίνει και η υπογειοποίηση του κεντρικού δρόμου. Δεν έχω δει, να υπάρχει κάτι που να λέει ότι προχωράει μια μελέτη. Εάν είναι να γίνει ένα γήπεδο και να κάνουμε 10 χρόνια για τις υπόλοιπες υποδομές, τότε είναι ξεκάθαρο πως τίποτα πρακτικά δεν έχει προχωρήσει.

Αυτά έπρεπε ήδη να έχουν δρομολογηθεί από τότε που ανακοινώθηκαν. Εκτός αν έγιναν μελέτες εν κρυπτώ. Αυτό που ξέρω είναι πως δεν μας ενημέρωσαν για τις μελέτες. Αν έγιναν ή όχι, πρέπει να το μάθουμε.

Υπάρχουν και άλλα θέματα για την χρηματοδότηση των ομάδων. Τι γίνεται με αυτό το θέμα; Στην Αθήνα, υπάρχει συγκεκριμένη χρηματοδότηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να δούμε, πως συμμετέχει το κράτος.

Έχει ζητήσει ο Άρης την δική του πρόβλεψη για μία υποδομή. Αλήθεια υπάρχει διάθεση προκειμένου να υποστηριχθεί ένα τέτοιο εγχείρημα; Όλα είναι στο κενό. Θα ήθελα να υπάρχει αντίλογος. Ξέρω μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τι έχει γίνει.

Στο Καυτανζόγλειο, φωνάζουμε εδώ και 10 χρόνια ότι πρέπει να γίνει ένα κλειστό γήπεδο του στίβου. Όλοι ταλαιπωρούνται γιατί δεν μπορεί να γίνει μία μεγάλη διοργάνωση. Δεν αξίζει η Θεσσαλονίκη, αυτή την καταγραφή.

Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες του αιτήματος, πρώτα πρέπει να έχω ενημέρωση. Τα αιτήματα της Αθήνας είναι πιο κοντά στην κεντρική εξουσία. Και υλοποιούνται πιο γρήγορα.

Ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε; Κάθε Δευτέρα θα έπρεπε να είναι στην Αθήνα ο εκάστοτε δήμαρχος. Έχω υπάρξει γενικός γραμματέας σε δύο υπουργεία. Οι δήμαρχοι κάνουν παρέλαση εκεί και διεκδικούν. Φωνάζοντας, μόνο τότε μπορούμε να ακουστούμε. Εάν δεν θέλει κάποιος να ταλαιπωρείται ως δήμαρχος, ας κάνει ένα γραφείο με δύο στελέχη που θα βρίσκονται στην Αθήνα που θα έχουν διαθέσιμες τις μελέτες, και την Τρίτη που θα έχω δημοτικό συμβούλιο, θα ξεκινώ με το τι έγινε στην Αθήνα.

Ο μεγάλος μου καημός είναι ότι έχω να δω μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη από το 2004. Μόνο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην Νέα Ελβετία έγινε τα τελευταία χρόνια; Δεν πρέπει αν διεκδικήσουμε; Εμείς δεν μπορούμε να χειροκροτούμε και να μην μιλάμε. Κατεβαίνω απόλυτα ανεξάρτητος με ψηφοδέλτιο που στηρίζεται στην κοινωνία των Πολιτών. Ο Δήμαρχος επιζητεί το χρίσμα, σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να διεκδικεί με ένα τρόπο διαφορετικό», είπε ο Στέλιος Αγγελούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάει" μεγάλο deal Σαββίδη για Έλληνα άσο - Τον δίνει με 2,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags