Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οριστικό! Κλείνει σε ομάδα... έκπληξη πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-24 19:48:00

Οριστικό! Κλείνει σε ομάδα... έκπληξη πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Οριστικό! Κλείνει σε ομάδα... έκπληξη πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ

Νέες... περιπέτειες για πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά που μετά το πέρασμά του από την Τούμπα είναι έτοιμος να υπογράψει σε ευρωπαϊκή ομάδα.

ΠΑΟΚ: Ο Σίντκλεϊ πέρασε την περσινή σεζόν στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου αλλά τελικά η συνεργασία των δυο πλευρών δεν συνεχίστηκε και ο Βραζιλιάνος μπακ επέστρεψε στην ουκρανική ομάδα.

Το καλοκαίρι ο Σίντκλεϊ βρήκε συμβόλαιο στην πατρίδα του, πηγαίνοντας ξανά ως δανεικός από την Ντιναμό στην Κουιάμπα, ωστόσο δεν ανανεώθηκε και εκεί ο δανεισμός του με αποτέλεσμα και πάλι να επιστρέφει στην ομάδα του Κιέβου και να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 29χρονος ακραίος μπακ φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα έτοιμος να επιστρέψει τόσο στην Ευρώπη, οσο και στα… Βαλκάνια, όντας σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τα βουλγαρικά ΜΜΕ πήραν την σκυτάλη από την δημοσίευση του χορηγού της ομάδας από την Σόφια, Τσβέτομιρ Ναϊντένοφ όπου ανέβασε την φωτογραφία του Σίντκλεϊ γράφοντας χαρακτηριστικά την φράση «jogo bonito», αναφέροντας πως πολύ συχνά ο Ναϊντένοφ παρουσιάζει – προαναγγέλλει τις μεταγραφές της ΤΣΣΚΑ με αυτό τον τρόπο.

Το συμβόλαιό του με τους Ουκρανούς έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και δεδομένα δεν υπολογίζεται από τον Μιρτσέα Λουτσέσκου και υπάρχει ενδεχόμενο ο Σίντκλεϊ να επιστρέψει και πάλι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά το… διάλειμμα στην Κουιάμπα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος το... ταξίδι του μέλιτος για Μπέικον - Άλλος ο παίκτης-κλειδί για Ολυμπιακό - Πολλά τα 12 χρόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags