ΠΑΟΚ: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πώς προσέγγισε ο 19χρονος σέντερ φορ τις τελευταίες μέρες της παρουσίας του στον Βόλο, πριν υπογράψει το συμβόλαιό του στη Σικάγο Φάιαρ και ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Γιώργος Κούτσιας ήθελε να συμμετάσχει σε όσο το δυνατό περισσότερα παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας του Βόλου γιατί δεν επιθυμούσε με τίποτα να μείνει ανενεργός. Για αυτό τον λόγο παρά το γεγονός ότι ήταν στα σκαριά το deal με την αμερικανική ομάδα, πήρε φανέλα βασικού με δική του πρωτοβουλία στο ματς της περασμένης Παρασκευής με την Λαμία στο Πανθεσσαλικό.

Έχοντας ως σχεδον δεδομένο ότι θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας για να βγει η άδεια εργασίας του, ο Κούτσιας ήθελε να βοηθήσει όσο τον δυνατον περισσότερο τον Βόλο να πετύχει τον στόχο του και να μπει στα πλέι οφ, την στιγμή που αναμένεται να μεταβεί στις ΗΠΑ αρχές Απριλίου, όταν βγει η αμερικανική άδεια εργασίας.

Επαιξε σε αυτό το ματς κόντρα στην Λαμία, γιατί ακόμη δεν είχε υπογράψει το συμβόλαιό του, ωστόσο, μόλις αυτό συνέβη, οι Αμερικανοί έβαλαν «στοπ» σε κάθε σκέψη να δώσει το παρών και σε επόμενα ματς της θεσσαλικής ομάδας.

Αυτή την περίοδο ο Κούτσιας θα κάνει προπονήσεις με γυμναστές που του εξασφάλισε η αμερικανική ομάδα και στην δική του σκέψη ήταν προτιμότερο να διατηρήσει ρυθμό αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Χάλασε μεταγραφή λόγω... κρυφού τραυματισμού!