Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον είχαν... ξεχάσει στον Ολυμπιακό - Ποιος επιστρέφει μετά από καιρό στην αποστολή - Τι συμβαίνει με Χάμες
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-03 17:35:00

Τον είχαν... ξεχάσει στον Ολυμπιακό - Ποιος επιστρέφει μετά από καιρό στην αποστολή - Τι συμβαίνει με Χάμες

Sportdog Team
Τον είχαν... ξεχάσει στον Ολυμπιακό - Ποιος επιστρέφει μετά από καιρό στην αποστολή - Τι συμβαίνει με Χάμες

Συνεχίζεται η προετοιμασία των Ερυθρόλευκων για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την προσεχή (5/3) Κυριακή, με τον Μίτσελ να έχει ευχάριστα και δυσάρεστα μαντάτα.

Να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό ψάχνει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Λεβαδειακό, στο ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League, την Κυριακή (5/3) στις 16:00, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μέσα στα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μίτσελ βρίσκεται και αυτό του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται και πάλι να μην δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση.

Ο Κολομβιανός άσος συνεχίζει να κάνει ειδικό ατομικό πρόγραμμα, αλλά όλα δείχνουν ότι χρειάζεται χρόνο έως ότου είναι σε θέση να παίξει. Στην προπόνηση της Πέμπτης βγήκε στο γήπεδο για να κάνει τρέξιμο, αλλά όχι σε έντονο ρυθμό.

Δεν κάνει ασκήσεις με μπάλα και δεν συμμετέχει σε κομμάτια της προπόνησης με τους συμπαίκτες του αυτό το διάστημα, κάτι που καθιστά σχεδόν βέβαιη την απουσία του, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν να βιαστούν και να ρισκάρουν να προκύψει κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του.

Πάντως, στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς ο Μίτσελ θα δει και τον Παπ Αμπού Σισέ να επιστρέφει μετά από καιρό σε αποστολή της ομάδας, αφού η απουσία του Ροντινέι… ανοίγει τις θέσεις των ξένων (Μπα, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει νέο Μαρσέλο ο Μαρινάκης - Του δίνει το "χρυσό" συμβόλαιο Ελ Αράμπι - Αλλάζει τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags