Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χωρίς... αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Δεν τον θέλει και τον πουλάει 2 εκατομμύρια - "Βασικός στον ΠΑΟ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-03 20:30:00

Χωρίς... αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Δεν τον θέλει και τον πουλάει 2 εκατομμύρια - "Βασικός στον ΠΑΟ"!

του Γιώργου Κτενά
Χωρίς... αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Δεν τον θέλει και τον πουλάει 2 εκατομμύρια - "Βασικός στον ΠΑΟ"!

"Η μεταγραφή του αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Τώρα θα..."! Ποιος είναι ο παίκτης που παρότι αποκτήθηκε για να γίνει ηγέτης στο Λιμάνι, έφυγε κακήν κακώς και τώρα ετοιμάζεται να φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ κι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό;
 

Ολυμπιακός: Στο επίκεντρο βρίσκεται, ξανά, το όνομα του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ στο Λιμάνι, δεδομένου ότι 28χρονος διεθνής Δανός άσος βρίσκεται στη Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες.

Το περασμένο καλοκαίρι είχαν συμβεί πράγματα και θαύματα στον Ολυμπιακό, με τον σχεδιασμό του Πέδρο Μαρτίνς που αποχώρησε, την έλευση και τον εκ νέου σχεδιασμό τού Κάρλος Κορμπεράν που επίσης αποχώρησε και, τελικά, την έλευση του Μίτσελ.

Μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα ο Ζινκερνάγκελ είχε έρθει για βασικός αλλά κατέληξε εκτός ομάδας, αν και δεν φαίνεται να του βγήκε σε κακό. Γιατί στη Σταντάρ Λιέγης διανύει εξαιρετική σεζόν με επτά γκολ στο βελγικό πρωτάθλημα και δύο ασίστ (έχει και δύο ασίστ στις ευρωπαϊκές του παρουσίες), και οι άνθρωποί της θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Στη συμφωνία Ολυμπιακού-Σταντάρ Λιέγης το περασμένο καλοκαίρι δεν υπήρχε κάποια ρήτρα, παρά μόνο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν την αμοιβή του - Τα οικονομικά της Σταντάρ, βλέπετε, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παρόλα αυτά η αξία τού παίκτη στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ και έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Τι μπορεί να γίνει; Η Σταντάρ φαίνεται ότι θα προσφέρει το προσεχές καλοκαίρι ένα ποσό κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ, με την ελπίδα να τον παραχωρήσει ο Ολυμπιακός - Το ζήτημα είναι να θα το κάνουν οι Πειραιώτες. Προφανώς ως προοπτική υπάρχει η ανανέωση στον δανεισμό του για έναν ακόμα χρόνο, αλλά με άλλα δεδομένα: Να πληρώσει η Σταντάρ όλο το συμβόλαιό του και το καλοκαίρι του 2024 να υπάρχει κάποιου τύπου υποχρεωτική ρήτρα για την απόκτησή του.

"Χαρούμενος που έφυγε από τον Ολυμπιακό - Είναι Φουστέρ - Άνετα στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς"

Σε κάθε περίπτωση το όνομα του Ζινγκερνάγκελ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο και το sportdog απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο Στέφανο Γιωτάκη, που γνωρίζει άριστα το βελγικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε περισσότερο για τη θητεία του δανού άσου στο βελγικό ποδόσφαιρο.

"Άρχισε πολύ καλά τη σεζόν και ο ίδιος αναφέρει σε δηλώσεις του ότι είναι πιο χαρούμενος που έφυγε από τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι η Σταντάρ είναι καλό πρότζεκτ φέτος με πολλές νίκες, συνήθως παίζει σαν δεξί εξτρέμ ή πίσω από τον φορ ο Ζινγκερνάγκελ και έχει καλά νούμερα. Είναι τυχερός γιατί είναι σε ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Με τόσους χαφ που έχει μαζέψει μεσοεπιθετικά ο Ολυμπιακός, ακόμα κι αν επιστρέψει μετά τον δανεισμό του, πού θα τον βάλει; Δεν είναι Μπιέλ ή Χάμες, που είναι πιο τεχνίτες, αλλά είναι πολυθεσίτης και παίκτης ομάδας, πρεσάρει, βοηθάει τον μπακ όταν παίζει ως εξτρέμ. Ένας εργατικός παίκτης, τύπου Φουστέρ, αλλά ο Τύπος στην Ελλάδα έδωσε λάθος κατεύθυνση με τη μεταγραφή του. Αλλά η Σταντάρ είναι και σε καλό φεγγάρι, βρήκε χώρο στην 11άδα της. Στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς, που τρέχει, θα έπαιζε άνετα για παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός τον πήρε, του έδωσε το 10 στη φανέλα και τον έδιωξε το ίδιο καλοκαίρι. Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει νέο Μαρσέλο ο Μαρινάκης - Του δίνει το "χρυσό" συμβόλαιο Ελ Αράμπι - Αλλάζει τον Ολυμπιακό!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags