Facebook Pixel Άρης: Απίστευτες ατάκες από γνωστό Έλληνα προπονητή - "Την μεγαλύτερη πίεση την ένιωσα στον Άρη γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-06 04:33:00

Απίστευτες ατάκες από γνωστό Έλληνα προπονητή - "Την μεγαλύτερη πίεση την ένιωσα στον Άρη γιατί..."

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από γνωστό Έλληνα προπονητή - "Την μεγαλύτερη πίεση την ένιωσα στον Άρη γιατί..."

Σε γνωστή εφημερίδα μίλησε Έλληνας τεχνικός που έχει περάσει από πολλές ομάδες στην Super League τονίζοντας όμως ότι την μεγαλύτερη πίεση την ένιωσε όταν βρισκόταν στους Κίτρινους.

Σάββας Παντελίδης: Συνέντευξη στην εφημερίδα Sportday έδωσε ο Έλληνας τεχνικός όπου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι την μεγαλύτερη πίεση σε πάγκο ομάδας που έχει ζήσει στην χώρα μας ήταν αυτή στον Άρη, μιας και ο κόσμος... διψάει για τίτλους και πάντα αυτός που την... πληρώνει είναι ο προπονητής.

Στον Άρη ένιωσα για πρώτη φορά τι θα πει ομάδα με κόσμο και πίεση. Ξεκινήσαμε καλά με νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, όπου χάναμε στις καθυστερήσεις 2-1 και σε 80 δευτερόλεπτα το γυρίσαμε σε 2-3! Όμως η συνέχεια δεν ήταν καλή. Εκεί ήταν που άλλαξα τις προπονήσεις με αποτέλεσμα κάπως έτσι να έρθει και ο αποκλεισμός από τον Εργοτέλη στο κύπελλο. Τι να σου πω… Το πήρα πολύ βαριά και μάλιστα δεν κυκλοφορούσα ούτε στην πόλη από την ντροπή μου.

Ακολουθούσε ένα παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου ήξερα πως αν δεν το κερδίσω, τότε θα φύγω. Δεν χάσαμε και δεν έφυγα και από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε μια ξέφρενη πορεία που χαιρόμουν την ομάδα μου. Κάπως έτσι βγήκαμε στην Ευρώπη και παίξαμε με την ΑΕ Λεμεσού, ενώ μετά έγιναν τα περίφημα παιχνίδια με τη Μόλντε. Καταφέραμε να πάμε στην παράταση, αλλά αποκλειστήκαμε. Αν είχαμε προκριθεί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Στη συνέχεια δεν κερδίσαμε τον ΟΦΗ και τον Βόλο, με αποτέλεσμα να ζητήσω να γίνουν κάποια πράγματα, που δεν έγιναν. Δεν το χειρίστηκα κι εγώ καλά το θέμα και έτσι σταμάτησε η συνεργασία μας”, είπε ο Σάββας Παντελίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προμαχώνας στην άμυνα! "Θυμίζει Μάριο Γιέπες" - Αποκάλυψη Μέντες μετά το "όχι" στα 2 εκατ. της ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags