Facebook Pixel Σοβαρή περιπέτεια υγείας για το Διονύση Βερβελέ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 16:52:00

Επειγόντως στο Θράσιο ο Διονύσης Βερβελές - "Τα είδα όλα, πήγα και… ήρθα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επειγόντως στο Θράσιο ο Διονύσης Βερβελές - "Τα είδα όλα, πήγα και… ήρθα" (ΦΩΤΟ)

Σοβαρή περιπέτεια υγείας το βράδυ του Σαββάτου για τον γνωστό ρεπόρτερ Ολυμπιακού.

Ένα λιποθυμικό επεισόδιο, που τον οδήγησε επειγόντος στο νοσοκομείο είχε το βράδυ του Σαββάτου ο Διονύσης Βερβελές, όπως ανέφερε ο ίδιος σε ποστάρισμά του στο facebook.

Δείτε τι έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος:

Καλησπέρα σας. Χθες το βράδυ, σε μία έξοδο με τη σύζυγο και φίλους είχα ένα σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο. Μεταφέρθηκα άμεσα με ασθενοφόρο στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου παρέμεινα για τους περισσότερους ελέγχους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς εκεί και στα παλικάρια του ΕΚΑΒ που από την πρώτη στιγμή έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μου σε αυτό το πολύ δύσκολο βράδυ και ζητώ συγνώμη που τους το χάλασα.

Η ζωή μου έστειλε ένα πολύ σοβαρό μήνυμα, ένα «καμπανάκι» και δυστυχώς για κάποιες ημέρες ελπίζω, θα πρέπει να απέχω από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Τα είδα… όλα, πήγα και… ήρθα, φαίνεται πως δεν ήταν η ώρα μου μάλλον. Να μην αφήνετε τίποτα να σας «σκάει» μέσα σας, πρέπει να αναθεωρήσω κι εγώ πολλά. Να είστε καλά όλοι και θα τα πούμε όταν νιώσω καλύτερα. Ελπίζω σύντομα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags