Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ετοιμάζει έκπληξη για ΑΕΚ ο Μίτσελ - Ποιον βάζει αποστολή - Ο σίγουρος στην 11άδα και ο Χάμες
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-07 08:12:00

Ετοιμάζει έκπληξη για ΑΕΚ ο Μίτσελ - Ποιον βάζει αποστολή - Ο σίγουρος στην 11άδα και ο Χάμες

Sportdog Team
Ετοιμάζει έκπληξη για ΑΕΚ ο Μίτσελ - Ποιον βάζει αποστολή - Ο σίγουρος στην 11άδα και ο Χάμες

Ο Ισπανός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια και ετοιμάζει μια έκπληξη για την αποστολή του ματς.

Ολυμπιακός: Το "παρών" στο σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην "OPAP Arena" αναμένεται να δώσει ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος απουσιάζει από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σχεδόν ένα μήνα.

Ο Κολομβιανός άσος θα συνεχίσει σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα, παρότι η υπόλοιπη ομάδα έχει ρεπό, ώστε από αύριο να ξεκινήσει προπονήσεις για να μπορέσει να αποκτήσει ρυθμό εν όψει ντέρμπι με την Ένωση.

Ο Χάμες αναμένεται να είναι στην αποστολή της αναμέτρησης, ωστόσο η μεγάλη απουσία του, ενδέχεται να τον αφήσει εκτός βασικού σχήματος, στο οποίο έχει σχεδόν σίγουρη θέση στο "10" ο Κώστας Φορτούνης, που διάγει εξαιρετικό φεγγάρι.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να υπάρξει και μία έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού, με την επιστροφή του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έχει πιθανότητες να προλάβει να βρίσκεται τουλάχιστον ανάμεσα στους "εκλεκτούς" του Μίτσελ, ενώ υπάρχουν εκτιμήσεις πως αν τελικά είναι στον πάγκο, τότε μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για 15-20 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή αποχώρηση στον Ολυμπιακό - "Σεισμός" στο Καραϊσκάκη - Απόφαση Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags