Facebook Pixel Σούλης Παπαδόπουλος: Ατάκες... φωτιά από Παπαδόπουλο - "Χαμένη χρονιά για Άρη - Ο Καρυπίδης θα έπρεπε να..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-08 23:42:00

Ατάκες... φωτιά από Παπαδόπουλο - "Χαμένη χρονιά για Άρη - Ο Καρυπίδης θα έπρεπε να..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Παπαδόπουλο - "Χαμένη χρονιά για Άρη - Ο Καρυπίδης θα έπρεπε να..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Έλληνας τεχνικός όπου αναφέρθηκε τόσο στο φετινό πρωτάθλημα και στη μάχη τίτλου, αλλά και στην εικόνα των Κίτρινων.

Σούλης Παπαδόπουλος: Για  τη μάχη του πρωταθλήματος και την αγωνιστική παρουσία του Άρη μίλησε ο προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Συλλυπητήρια στα παιδιά. Εύχομαι να μην ξαναγίνει ποτέ ξανά. Να το λέμε συνέχεια γιατί τρέχουμε μόλις γινονται και μετά ξεχνάμε. Να έχουν κουράγιο και δύναμη οι ομάδες αυτές».

Τη μάχη του τίτλου: «Ίδιοι δείχνουν όλοι. Ο Παναθηναικός έχασε τη διαφορά αλλά βελτιώνεται, η ΑΕΚ έκανε δύο ήττες αλλά είναι σταθερή, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει το μέλλον και κοιτάζει το Κύπελλο και ο Ολυμπιακός κάνει την αντεπίθεση του. Θα παίξει ρόλο το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό».

Τον Άρη: «Ο Άρης πρέπει να σταθεροποιηθεί στο θέμα του προπονητή. Κάθε χρόνο αλλάζει δύο και τρεις και πάντα στο τέλος καταλήγουν στον Τόλη Τερζή. Έχει κουράσει αυτό. Πρέπει να βρει έναν προπονητή και να «χτίσει» πάνω του για να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί. Είναι χαμένη η χρονιά για εκείνον». 

Την παραμονή του Τερζή: «Βοηθάει πολύ και φέρνει αποτελέσματα. Θα πρέπει να πάρει έναν προπονητή να δει το ρόστερ και να αναλάβει το καλοκαίρι. Θα έπρεπε να είχε κλείσει ήδη προπονητή για τα επόμενα χρόνια».

Τι φταίει στον Άρη: «Μόνο ο Κουέστα τρελαίνεται. Πρέπει να βρεις μια φουρνιά Ελλήνων παικτών που θα τον βοηθήσουν. Πρέπει να ψάξουν και να βρουν», είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζόρια για Σκάρπα - Deals με Μπερτολούτσι ο Ολυμπιακός - "Όχι" σε ΑΕΚ, άλλη ελληνική ομάδα για Μαντίγια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags