Facebook Pixel Sportdog.gr | Διούδης: "Δεν μου άξιζε από τον Παναθηναϊκό, έγινε λάθος - Πογιάτος και Μπόλονι έπρεπε να..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-16 16:06:00

Διούδης: "Δεν μου άξιζε από τον Παναθηναϊκό, έγινε λάθος - Πογιάτος και Μπόλονι έπρεπε να..."

Sportdog Team
Διούδης: "Δεν μου άξιζε από τον Παναθηναϊκό, έγινε λάθος - Πογιάτος και Μπόλονι έπρεπε να..."

Δεν γεννήθηκε Παναθηναϊκός, αλλά ταυτίστηκε με το «Τριφύλλι». Αγάπησε όσο λίγοι τον σύλλογο και αγαπήθηκε. Δεν κρύφτηκε ποτέ και στα δύσκολα δήλωσε παρών βγαίνοντας μπροστά, όπως θα έκανε ένας αγνός «στρατιώτης» της ομάδας.

Δεν μάσησε τα λόγια του, άλλωστε ο ατόφιος χαρακτήρας και η ακεραιότητα του, τον συνοδεύουν καθόλη την διάρκεια της σταδιοδρομίας του στα γήπεδα. Από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε που βρίσκεται, σήκωσε το μεγάλο βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού και στην εκ βαθέων εξομολόγηση του στο SDNA δηλώνει περήφανος για την ευκαιρία που του έδωσαν οι «πράσινοι», αλλά και για όσα πρόσφερε στα 5,5 χρόνια όπου υπηρέτησε τον σύλλογο.

Ο «Μπάτμαν» εξήγησε τους λόγους που οδηγήθηκε στην απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και την Ζαγκλέμπιε, αναφέρθηκε στη συμβολή του Γιώργου Δώνη στην καριέρα του, θυμήθηκε την μεγάλη ανατροπή στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μίλησε για το στοίχημα της φετινής ομάδας για κατάκτηση του πρωταθλήματος, σχολίασε την παρουσία των Μπόλονι και Πογιάτος, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στον σύλλογο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags