Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απίστευτη καταγγελία! Ελληνική ομάδα είπε σε παίκτη "Από την προσφυγή θα πάρεις τα @@@@@@ μου"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-16 18:04:00

Απίστευτη καταγγελία! Ελληνική ομάδα είπε σε παίκτη "Από την προσφυγή θα πάρεις τα @@@@@@ μου"

Sportdog Team
Απίστευτη καταγγελία! Ελληνική ομάδα είπε σε παίκτη "Από την προσφυγή θα πάρεις τα @@@@@@ μου"

Τρομερές αποκαλύψεις για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε επαγγελματικός σύλλογος της χώρας σε ποδοσφαιριστή της ομάδας όταν ο δεύτερος ήθελε να προχωρήσει σε προσφυγή για να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσαν.

Πέτρος Αστράς: Απίστευτη καταγγελία από τον πατέρα παίκτη του Απόλλωνα Λάρισας, μετά την αποχώρηση της ομάδας από τη Superleague 2 που με σχόλιο που έκανε στο επίσημο προφίλ της στο facebook έκανε γνωστό ότι τόσο ο πρόεδρος όσο και ο υπεύθυνος του συλλόγου σε επικοινωνία που είχαν με τον γιό του Λευτέρη για την καταβολή των χρημάτων του είπαν ότι "θα πάρεις τα @@@@@@@ μου".

«Ο υπεύθυνος για την κατάντια του ιστορικού συλλόγου έχει ονοματεπώνυμο. Άφησε τους πάντες απλήρωτους εκμεταλλευόμενος το αδιέξοδο που είχαν περιέλθει οι ποδοσφαιριστές, τα παιδιά επί δύο χρονιές έσωσαν έστω και στο παραπέντε την ομάδα, το δικό μου το παιδί τον ζούσα εγώ, πήρε σε 2 χρόνια 3000 ευρώ και πλήρωσε και τα ενοίκια από την τσέπη του, δηλαδή εγώ, και αντί για ευχαριστώ τον πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος πριν ένα μήνα, και του είπε ότι από την προσφυγή σου, θα πάρεις τα @@@@@ μου. Έτσι όπως το γράφω. Ντροπή σας», έγραψε ο Πέτρος Αστράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγάλος στόχος του Γιαννακόπουλου - Χτίζει τη... νέα Ρεάλ ο Λάσο - Διπλή έκπληξη πριν τους τελικούς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags