Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ευθεία βολή ΠΑΟΚ κατά Αυγενάκη: "Ποτέ στο ίδιο τραπέζι για ό,τι κάνει στον Σαββίδη!"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-16 20:41:00

Ευθεία βολή ΠΑΟΚ κατά Αυγενάκη: "Ποτέ στο ίδιο τραπέζι για ό,τι κάνει στον Σαββίδη!"

Sportdog Team
Ευθεία βολή ΠΑΟΚ κατά Αυγενάκη: "Ποτέ στο ίδιο τραπέζι για ό,τι κάνει στον Σαββίδη!"

Συνεχίζεται η διαμάχη του Δικέφαλου του Βορρά με τον υφυπουργό Αθλητισμού, με τον Μάκη Γκαγκάτση μάλιστα να σηκώνει το "γάντι" στην τηλεδιάσκεψη για την ομαλή διεξαγωγή των πλέι οφ.

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη για την ομαλή διεξαγωγή των πλέι οφ της Super League, υπό τον Υπουργό Προστασίας Του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Τον ΠΑΟΚ στη διαδικασία εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, με τον παράγοντα της ομάδας να επισημαίνει, ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων και πως από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να συνεχιστεί αυτό. Άλλωστε μόνο στον Βόλο θα γίνουν οι μετακινήσεις οπαδών εν μέσω των πλέι οφ.

Τελειώνοντας την τοποθέτησή του, πάντως, ο Μάκης Γκαγκάτσης ξεκαθάρισε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου κατά των φαινομένων βίας, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστη και την παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη στην τηλεδιάσκεψη. Σ' εκείνο το σημείο ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέστησε σαφές, ότι σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε ο Δικέφαλος του Βορρά να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με τον οποίο υπάρχει ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με τη διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags