Facebook Pixel Βασίλής Δημητριάδης: Απίθανες ατάκες Δημητριάδη για Παπαϊωάννου - Πως ο Μανάβης πήγε να τον πάρει στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-16 18:51:00

Απίθανες ατάκες Δημητριάδη για Παπαϊωάννου - Πως ο "Μανάβης" πήγε να τον πάρει στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες Δημητριάδη για Παπαϊωάννου - Πως ο "Μανάβης" πήγε να τον πάρει στον ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Άρη και αναφέρθηκε τόσο στον θρύλο της Ένωσης όσο και στον οπαδό του Δικεφάλου του Βορρά και στην προσπάθεια να τον πάρει στην ομάδα.

Βασίλής Δημητριάδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και του Άρη με τον ίδιο να μιλάει αναφορικά με τον Μάκη «Μανάβη» και τον Μίμη Παπαϊωάννου, τους οποίους γνώριζε... διαφορετικά.

Για τον Μίμη Παπαϊωάννου που «έφυγε» από τη ζωή: «Τον είχα βοηθό προπονητή με προπονητή τον Αλκέτα Παναγούλια στο Μουντιάλ της Αμερικής, αλλά είμαι μικρός για να μιλήσω για αυτόν. Δύο ανθρώπους είδα να κάθονται στον αέρα, αυτόν και τον Νίκο Γκάλη».

Για τον Μάκη «Μανάβη», ανέφερε: «Μεγαλώσαμε μαζί στη Δυτική Θεσσαλονίκη στην Ηλιούπολη, εγώ μικρός στους ερασιτέχνες του Άρη, αντίπαλοι, να κυνηγιόμαστε και εντός και εκτός εισαγωγικών. Όταν ήταν να πάω στην ΑΕΚ ήρθε με άλλους 10 στο σπίτι μου για να με πάρουν στον ΠΑΟΚ, αυτό συνέβαινε επί μία εβδομάδα που ήταν στο σπίτι μου και εγώ του έλεγα ότι θα γίνει «εμφύλιος.

Ο Μάκης ήταν μάγκας, αρσενικός. Τον δεύτερο χρόνο που ήμουν στην ΑΕΚ με πήρε τηλέφωνο πριν από ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να μου ζητήσουν να έρθουν να δουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρωί Κυριακής ήρθαν στο ξενοδοχείο, τους εξυπηρετώ και την επόμενη ημέρα μου είπαν ότι έφυγαν στο ημίχρονο. Ήταν ηγέτης και στρατηγός, πρόκειται για έναν καλό άνθρωπο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει», είπε ο Βασίλης Δημητριάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγάλος στόχος του Γιαννακόπουλου - Χτίζει τη... νέα Ρεάλ ο Λάσο - Διπλή έκπληξη πριν τους τελικούς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags