Facebook Pixel Φίλιπ Ζιγκερνάγκελ - Ολυμπιακός: "Σκάει" θέμα με Ζιγκερνάγκελ στο λιμάνι - Επιστρέφει για προετοιμασία και... βλέπουμε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-18 20:34:00

"Σκάει" θέμα με Ζιγκερνάγκελ στο Λιμάνι - Επιστρέφει για προετοιμασία και... βλέπουμε!

Sportdog Team
"Σκάει" θέμα με Ζιγκερνάγκελ στο Λιμάνι - Επιστρέφει για προετοιμασία και... βλέπουμε!

Νέο ρεπορτάζ υπήρξε χθες (16/3) στη Λιέγη, με αφορμή τον Φίλιπ Ζιγκερνάγκελ και το ενδεχόμενο επιστροφής του το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

 

Φίλιπ Ζιγκερνάγκελ: Ο δανεισμός του Ζιγκερνάγκελ στην Σταντάρ ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο και κατά συνέπεια, θα πρέπει θεωρητικά να επιστρέψει στου Ρέντη κατά την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, οι Βέλγοι αποκάλυψαν χθες (16/3) ότι η ομάδα της Λιέγης θα ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με τον Ολυμπιακό τον Μάιο, έτσι ώστε να κρατήσει τον παίκτη για ακόμη μία -τουλάχιστον- σεζόν στο Βέλγιο. Οι διαθέσεις των Ερυθρόλευκων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αν και με την τόσο μεγάλη πληθώρα εξτρέμ στο ρόστερ δύσκολα θα έβρισκε χρόνο και χώρο ο 28χρονος Δανός.

Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, ο Ζιγκερνάγκελ μετρά 20 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ, όντας βασικός στα περισσότερα παιχνίδια στην Jupiler Pro League.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags