Facebook Pixel Άρης - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Δεν το πιστεύουν στον Άρη - Τραυματίστηκε με την εθνική του ο Καμαρά - Μεγάλη αγωνία για τις εξετάσεις του
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-26 10:46:00

Δεν το πιστεύουν στον Άρη - Τραυματίστηκε με την εθνική του ο Καμαρά - Μεγάλη αγωνία για τις εξετάσεις του

Sportdog Team
Δεν το πιστεύουν στον Άρη - Τραυματίστηκε με την εθνική του ο Καμαρά - Μεγάλη αγωνία για τις εξετάσεις του

Σε αναμμένα... κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Άρη μετά τον τραυματισμό του Αμπουμπακάρ Καμαρά με την εθνική Μαυριτανίας.

Άρης - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο 28χρονος επιθετικός του Άρη δέχθηκε χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα και αντικαταστάθηκε στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με το Κονγκό την ερχόμενη Τρίτη (28/3), ώστε να προφυλαχθεί και να περάσει από ένα δεύτερο κύκλο εξετάσεων με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα.

Μένει να φανεί, αν θα μπορέσει τελικά ο Τόλης Τερζής να τον υπολογίζει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τον Άρη... ελεύθερος στον Ολυμπιακό - Deals με Ντ’ Αβιλά - Επιστρέφουν Καμαρά, Μπουχαλάκης!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags