Μπράντλεϊ Μαζικού: Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο αμυντικός του Άρη, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου και αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ τόνισε ότι ένα γρήγορο γκολ θα μπορούσε να βοηθήσει τους Κίτρινους να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.

Για το πως περιμένει την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Ξεκινάμε το παιχνίδι με στόχο τη νίκη, είμαστε έτοιμοι, αλλά ξέρουμε ότι η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολη αλλά θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού: «Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα που παίζει με τη μπάλα, εμείς θα πρέπει να τους βάλουμε δύσκολα σε αυτό το κομμάτι και να είμαστε συμπαγείς. Θα πρέπει όταν έχουμε εμείς τη μπάλα να κυκλοφορήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Αναφορικά με το αν βοηθάει ένα γρήγορο γκολ για τον Άρη: «Είναι πάντα καλό να ξεκινάς το παιχνίδι με ένα γκολ, αλλά επειδή κανένας δεν ξέρει πως θα πάει το παιχνίδι ακόμα και αν προηγηθεί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αντιδράσουμε και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή».

Για την Εθνική και το αν επέστρεψε έτοιμος: «Ήταν καλά ωστόσο ηττηθήκαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι, τώρα επέστρεψα και είμαι έτοιμος αν αποφασίσει ο προπονητής να με χρησιμοποιήσει».

Ενώ για το κλίμα στα αποδυτήρια, σημείωσε: «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι καλή και εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδια και αυτά μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος», είπε ο Μπράντλεϊ Μαζικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χειρόφρενο" από Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - "Δεν υπάρχουν" 140 εκατομμύρια - Απαιτεί τα χρήματα της ΑΕΚ!