Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Πυρά" από παλαίμαχο της ΑΕΚ σε Τζαβέλλα - "Πρώτη φορά γίνεται; - Φιλότιμος ο Ολιβέιρα αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-03 20:07:00

"Πυρά" από παλαίμαχο της ΑΕΚ σε Τζαβέλλα - "Πρώτη φορά γίνεται; - Φιλότιμος ο Ολιβέιρα αλλά..."

Sportdog Team
"Πυρά" από παλαίμαχο της ΑΕΚ σε Τζαβέλλα - "Πρώτη φορά γίνεται; - Φιλότιμος ο Ολιβέιρα αλλά..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής που έχει περάσει και από την Ένωση με τον ίδιο να μιλάει για το ντέρμπι Δικεφάλων και να ρίχνει τα... πυρά του για τη συμπεριφορά του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αντώνης Μήνου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας που μίλησε αναφορικά με το ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως περίμενε πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

«Περίμενα τον ΠΑΟΚ πολύ καλύτερο και όχι τόσο ανταγωνιστική την ΑΕΚ η οποία ήρθε μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα για αυτήν και περίμενα να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ακόμα και πιο δύσκολα, ωστόσο είδαμε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι το οποίο ήταν κομβικό και για τις δύο ομάδες κάτι που μπορεί να επηρέασε την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ ειδικά των χαφ του. Ας πούμε ο Σβαμπ φάνηκε αργός στις επιλογές του και στην οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια είχε βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ όταν έμπαινε, τώρα μου φάνηκε με περισσότερα κιλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν πιο κινητικός, αλλά όποιος έβαζε το γκολ θα το έπαιρνε. Ο επιθετικός είναι για να σκοράρει, ο Ολιβέιρα είναι φιλότιμος αλλά το γκολ είναι δύσκολο για αυτόν και νομίζω ότι στον ΠΑΟΚ και στις υπόλοιπες ομάδες λείπει αυτό το στοιχείο».

Για τον Γιώργο Τζαβέλλα και τη συμπεριφορά του, σημείωσε: «Πρώτη φορά γίνεται αυτό; Αυτός είναι ο Τζαβέλλας, ο γνωστός Τζαβέλλας. Αυτό συνέβαινε σε όποια ομάδα και πολλές φορές τύχαινε να κάνει και κακό στη ομάδα. Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που δεν μπορούμε να τον κατευθύνουμε».

Για την ΑΕΚ ανέφερε: «Περίμενα την ΑΕΚ πιο σφιχτή, φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι και από τον ΠΑΟΚ περίμενα να είναι αυτός που θα κάνει το παιχνίδι του στην Τούμπα, γιατί η ισοπαλία δεν ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο τον βόλευε».

Ενώ για την απουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου από την άκρη του πάγκου: «Επηρεάζει η απουσία του Λουτσέσκου, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι επεμβατικό όπως το μπάσκετ, αυτό θα μπορούσε να λειτουργεί ως δικαιολογία», είπε ο Αντώνης Μήνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύση εδώ και τώρα για το ΟΑΚΑ - Να πάρει ο Παναθηναϊκός αυτό που συνιστά νόμο του κράτους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags