Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συνεχίζει το... σαφάρι στην Πολωνία ο ΠΑΟ - Στο προσκήνιο παίκτης με γεμάτες χρονιές (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-03 23:15:00

Συνεχίζει το... σαφάρι στην Πολωνία ο ΠΑΟ - Στο προσκήνιο παίκτης με γεμάτες χρονιές (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζει το... σαφάρι στην Πολωνία ο ΠΑΟ - Στο προσκήνιο παίκτης με γεμάτες χρονιές (ΦΩΤΟ)

Οι Πράσινοι φαίνεται ότι ασχολούνται αρκετά με την πολωνική αγορά μιας και μετά τον δανεισμό του Πούχατς τον περασμένο Γενάρη έχουν τα μάτια τους σε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από την χώρα ενόψει καλοκαιριού.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Ακόμα ένα όνομα το οποίο φαίνεται ότι εξετάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενόψει των μεταγραφών του καλοκαιριού, με τον γνωστό Πολωνό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι άνθρωποι των Πρασίνων παρακολούθησαν από κοντά τον αριστερό μπακ της Λέγκια κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ράκοβ.

«Σε αυτό το παιχνίδι υπήρχαν εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Πούχατς, του οποίου θα λήξει ο δανεισμός. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν κάποιον για τη θέση του. Ίσως ο Πούχατς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες τους. Εάν παρατηρήσεις τον χρόνο συμμετοχής του, μπορείς να μαντέψεις ότι στην Ελλάδα περίμεναν περισσότερα από τον Πούχατς», αναφέρει ο Τόμας Βλόνταρτσικ που είναι ένας από τους πιο έγκυρους δημοσιογράφους στην Πολωνία και είχε αποκαλύψει τον περασμένο Ιανουάριο τον μετέπειτα δανεισμό του Τιμοτέους Πούχατς στο Τριφύλλι.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς είναι συμπαίκτης με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Καρλίτος, και έχει συμβόλαιο με τη Λέγκια μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο και τον Σέρβο μέχρι στιγμής να έχει καταγράψει 96 συμμετοχές έχοντας 15 γκολ και 22 ασίστ.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγας εφευρέτης ο Κουλμπάκοφ - Προτιμούν να μην πάρει κανείς το πρωτάθλημα - Πάσχα μόνη πρώτη η ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags