Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρώην του Παναθηναϊκού στο πλευρό του Ανιγκό στον πάγκο του Ολυμπιακού - Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-04 09:47:00

Πρώην του Παναθηναϊκού στο πλευρό του Ανιγκό στον πάγκο του Ολυμπιακού - Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Πρώην του Παναθηναϊκού στο πλευρό του Ανιγκό στον πάγκο του Ολυμπιακού - Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ!

Ένας πρώην "πράσινος" θα είναι στη θέση του βοηθού του Ζοσέ Ανιγκό, αρχής γενομένης από το αυριανό (5/4) παιχνίδι με τον Δικέφαλο στο Φάληρο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από χθες στον Ολυμπιακό, αφού μετά την παραίτηση και την φυγή Μίτσελ, ανέλαβε πρώτος προπονητής ο Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος θα οδηγήσει τους Πειραιώτες εν όψει της συνέχειας, κάνοντας αρχή με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μάλιστα, στο πλευρό του Γάλλου θα βρίσκεται ένας πρώην "πράσινος" και νυν κόουτς της Κ19 του Ολυμπιακού, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλους, ο οποίος και αναλαμβάνει χρέη α' βοηθού του Ανιγκό στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας.

Ο Συλαΐδόπουλος πέρα από τεχνικό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό για ένα μικρό χρονικό διάστημα τόσο το 2020, όσο και το 2021.

Παράλληλα, ήταν πρώην ποδοσφαιριστής που έχει παίξει στον Πανιώνιο, ενώ από το 2015 και μέχρι να αναλάβει ως υπηρεσιακός την πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού ήταν στην Κ-19 των πράσινων. Από τον Ιούλιο του 2021 είναι στις ακαδημίες και στους Νέους των Πειραιωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο όνομα για αντί-Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Η λίστα με κόουτς από το πάνω ράφι - Η Νο1 περίπτωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags