Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φοβερές ατάκες για Ανιγκό - "Είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας" - Τι συνέβη στον τσακωμό με Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-04 23:12:00

Φοβερές ατάκες για Ανιγκό - "Είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας" - Τι συνέβη στον τσακωμό με Λουτσέσκου

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες για Ανιγκό - "Είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας" - Τι συνέβη στον τσακωμό με Λουτσέσκου

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που βρέθηκε κοντά στον Γάλλο τεχνικό, στο παρελθόν, με τον ίδιο να αναφέρεται το τι μπορεί να δώσει στους Ερυθρόλευκους.

Δημήτρης Φαράντος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην γενικός αρχηγός του Λεβαδειακού και μίλησε για τον υπηρεσιακό προπονητή του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, ενώ μίλησε και για την κόντρα που είχε με τον Λουτσέσκου.

Για τον Ανιγκό: «Ηρθε το καλοκαίρι του 2017, μας τον σύστησε ένας μάνατζερ. Όταν μας τον σύστησαν, δεν πίστευα πως μπορεί να έρθει με το βαρύ βιογραφικό που είχε, ταξίδεψε δύο φορές στην Ελλάδα για να δεχθεί να έρθει. Ηρθε και κάναμε μια καλή σεζόν το 2017-2018. Πήγε πολύ καλά, δεν ήταν μόνο τα αποτελέσματα αλλά είχε καλή εικόνα και διάρκεια ο Λεβαδειακός.

Πέρασε δύσκολη κατάσταση με τον χαμό του γιου του, κλείστηκε στον εαυτό του και του δώσαμε κίνητρο για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο. Ο Ανιγκό ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση και τον έκανε ξεχωριστό η πολύ έντονη προσωπικότητα. Σε θέματα πειθαρχίας είναι αμείλικτος και όταν χρειάζεται θα προσπαθήσει και διαφορετικές μεθόδους» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έχουμε επαφή αλλά όχι αρκετά συχνή. Του άρεσε ο ρόλος του τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών όπως και το σκάουτινγκ στη Νότιγχαμ. Δεν ξέρω αν θα ήθελε να γίνει προπονητής στον Ολυμπιακό, αλλά προέκυψε αυτό με τον Μίτσελ. Πολλά πράγματα δεν μπορεί να αλλάξει, κυρίως θα κάνει διαχείριση. Προπονητικά δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα σε 2-3 μέρες, μπορεί να αλλάξει και την ψυχολογία. Αν του δώσεις μια ομάδα με βαριά ονόματα και να κάνει προετοιμασία, μπορεί να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα.

Στον αγώνα με τον Λουτσέσκου υπήρξε μια διαφωνία του διαιτητή για ένα φάουλ, είναι και ο προπονητής του ΠΑΟΚ εκρηκτικός. Γνωρίζει καλά τον πατέρα του Λουτσέσκου, όταν ο Ανιγκό ήταν σκάουτερ στη Μαρσέϊγ. Δεν αποκλείω να υπάρξει ένταση και στο αυριανό ματς, στο τέλος θα τα βρουν».

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Είναι και οι δύο ομάδες σε κακό τάιμινγκ. Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να το χάσει και ο Ολυμπιακός έχασε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια του. Η πίεση στον Ολυμπιακό για να κερδίσει είναι μεγαλύτερη, ήταν έξυπνη κίνηση του Λουτσέσκου να αποφορτίσει την ομάδα του», είπε ο Ζοσέ Ανιγκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κανένα ραντεβού με Αταμάν ο ΠΑΟ - Ψηλά στη λίστα και ο Λάσο - Απόφαση για τον επόμενο κόουτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags