Facebook Pixel Παναθηναϊκός: ΒΙΝΤΕΟ: Σε αυτόν ποντάρει ο Γιοβάνοβιτς για να φύγει με διπλό από το "Βικελίδης" - Παίρνει τον... αέρα του Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-05 11:55:00

ΒΙΝΤΕΟ: Σε αυτόν ποντάρει ο Γιοβάνοβιτς για να φύγει με διπλό από το "Βικελίδης" - Παίρνει τον... αέρα του Άρη!

Sportdog Team

Πολύ σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι για τους Πράσινους, αφού η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για να μείνουν δυναμικά μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου.

Γκέλα εκτός προγραμματισμού υπέστη ο Παναθηναϊκός στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Βόλο (0-0) στη Λεωφόρο και είναι υποχρεωμένος να ανακάμψει και να φύγει με διπλό από την έδρα του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", προκειμένου να μείνει ζωντανός για τίτλο, ειδικά αν νωρίτερα η ΑΕΚ έχει επικρατήσει στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πόσο δύσκολη θα είναι η αναμέτρηση με τους Κίτρινους, οι οποίοι έχουν και ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό, αφού οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν πίσω με 2-0.

Παρόλα αυτά, ο Σέρβος τεχνικός ξέρει το πόσο σημαντική είναι η τακτική προσήλωση στο εν λόγω ματς, ενώ ποντάρει πολλά σε συγκεκριμένους παίκτες του, όπως είναι οι Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ (αν τελικά επιλεχθεί για την κορυφή αντί του Ιωαννίδη).

Φυσικά, περιμένει ακόμα περισσότερα από τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος δείχνει να είναι ο πιο απρόβλεπτος παίκτης του Τριφυλλιού, με την μεγαλύτερη έμπνευση στο δημιουργικό κομμάτι, κάτι που μπορεί να κάνει την διαφορά μέσα σε ένα ντέρμπι όπως αυτό.

Μάλιστα, ο Αργεντινός εξτρέμ γνωρίζει άριστα την πρώην ομάδα του και το συγκεκριμένο γήπεδο, όπως απέδειξε και στην πρώτη του επίσκεψη σε αυτό ως αντίπαλος του Άρη, καθώς ήταν αυτός που σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για τον Παναθηναϊκό, πριν το τέρμα του Παλάσιος, που έκρινε τελικά τον αγώνα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League.

Σε αυτόν στηρίζει πολλά, λοιπόν ο Γιοβάνοβιτς, περιμένοντας να δείξει και πάλι την ποιότητά του, ποντάροντας στο γεγονός ότι ούτε την πρώτη φορά δεν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα του γηπέδου της πρώην ομάδας του, αποδεικνύοντας με το "καλημέρα" το πόσο καταλυτικός είναι για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Δημήτρη με τον νέο προπονητή στον ΠΑΟ - Παραμιλάει η Ευρώπη - 3 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags