Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μόλις έσκασε: Δήλωση που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό από υποψήφιο "στόχο" του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-05 15:22:00

Μόλις έσκασε: Δήλωση που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό από υποψήφιο "στόχο" του!

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Δήλωση που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό από υποψήφιο "στόχο" του!

Αναφέρθηκε στο μέλλον και τα σενάρια που ακούγονται και περιλαμβάνουν και τους Πράσινους.

Θέση για όσα ακούγονται για το μέλλον του, συμπεριλαμβανομένου και το ενδιαφέροντους του Παναθηναϊκού, πήρε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς μιλώντας στην πολωνική τηλεόραση.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την Λέγκια Βαρσοβίας για νέο συμβόλαιο και οι Πράσινοι εξετάζουν την περίπτωσή του, με τα πολωνικά Μέσα να αναφέρουν ότι έστειλαν και άνθρωπο να τον δει από κοντά στο ντέρμπι κορυφής με την Ράκοβ.

Ο ίδιος έκανε δηλώσεις μετά το εν λόγω ματς και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Τίποτα δεν έχει υπάρξει ακόμα για νέα συμφωνία. Πάντα έλεγα ότι είναι ένα θέμα που δεν εξαρτάται από εμένα. Ο σύλλογος παίρνει τις αποφάσεις. Όλα είναι ανοιχτά. Αισθάνομαι υπέροχα εδώ, όπως και η οικογένειά μου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν έχω υπογράψει κάτι προς το παρόν, ούτε εδώ ούτε αλλού. Θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε ο διεθνής Σέρβος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Σε αυτόν ποντάρει ο Γιοβάνοβιτς για να φύγει με διπλό από το "Βικελίδης" - Παίρνει τον... αέρα του Άρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags