Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες... φωτιά ξένου τεχνικού για Μίτσελ - "Λογικό που έφυγε γιατί..." - Εκεί θα κριθεί το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-05 19:49:00

Ατάκες... φωτιά ξένου τεχνικού για Μίτσελ - "Λογικό που έφυγε γιατί..." - Εκεί θα κριθεί το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά ξένου τεχνικού για Μίτσελ - "Λογικό που έφυγε γιατί..." - Εκεί θα κριθεί το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος τεχνικός που έχει υπάρξει σε πάγκο ελληνικής ομάδας και μίλησε τόσο για την αποχώρηση του Ισπανού προπονητή από τους Ερυθρόλευκους, όσο και για το ντέρμπι στο Φάληρο.

Άνχελ Λόπεθ: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του ΝΠΣ Βόλου και του Ατρομήτου που αναφέρθηκε για την παραίτηση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, το ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ όπως και για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αρχικά ανέφερε για τον Μίτσελ: «Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στη Μαδρίτη. Έμαθα για την παραίτηση του Μίτσελ και αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για όλους εδώ στην Ισπανία γιατί περίμεναν όλοι να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα, ο ίδιος αποτελεί ένα μεγάλο όνομα στην Ισπανία. Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει δουλέψει για μεγάλους συλλόγους, χωρίς να το κάνει τώρα για βιοποριστικούς λόγους και όταν επέστρεψε στον Ολυμπιακό το έκανε γιατί είχε πολύ καλές αναμνήσεις, αλλά επειδή ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα και πιστεύω ότι αν δεν νιώθει τον σεβασμό κάπου είναι λογικό να φύγει.

Είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό τώρα, έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές μέχρι τώρα. Όταν ήμουν εγώ στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός είχε τον Μάρτινς, ένας εξαιρετικός προπονητής που έκανε πολύ καλή δουλειά με σταθερότητα και ήταν η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ξέρω τον Μίτσελ γιατί ήμουν βοηθός του στη Χετάφε και τώρα δεν ξέρω αν θα έχει την ίδια φιλοσοφία».

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε έχει μία σταθερότητα, ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πιο μπερδεμένος ενώ από όλο αυτό μπορεί να ευνοηθεί τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, ο προπονητής του θα παρουσιάσει μία συμπαγή ομάδα και αυτό το παιχνίδι είναι η τελευταία του ευκαιρία και μοιάζει με τελικό. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει με συνέπεια στην άμυνα αλλά αν περάσει ο χρόνος μπορεί να πάρει ρίσκο».

Ενώ για τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά: «Μου αρέσει πολύ ο Ολιβέιρα όπως και ο Ζίβκοβιτς, είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα ντέρμπι με την ατομική τους ποιότητα»

Για την διεκδίκηση του τίτλου: «Δεν βλέπω πολλές διαφορές μεταξύ των ομάδων, αλλά πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι η πιο δυνατή ομάδα και έχει το προβάδισμα και δεν πρέπει να χάσει το προβάδισμα που έχει. Όταν ήμουν στην Ελλάδα ο Ολυμπιακό ήταν 30 βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ και τώρα είναι τρεις βαθμούς πίσω».

Για το Άρης - Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα, αλλά τώρα έχει δύο αρνητικά αποτελέσματα ενώ ο Άρης δεν έπαιξε καλά απέναντι στον Ολυμπιακό πήρε την ισοπαλία. Θα δούμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είπε ο Άνχελ Λόπεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Μπέος πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ - Σκάει νέα μεγάλη πώληση, "οργίασε" στη Λεωφόρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags