Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βοτανικός: "Καρφάρα" Αλαφούζου στον Βοτανικό: "Διαφθορά στο ποδόσφαιρο - Πώς να μην είμαι απογοητευμένος;" - "Φωτιές" για κυβέρνηση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-06 13:01:00

"Καρφάρα" Αλαφούζου στον Βοτανικό: "Διαφθορά στο ποδόσφαιρο - Πώς να μην είμαι απογοητευμένος;" - "Φωτιές" για κυβέρνηση!

Sportdog Team
"Καρφάρα" Αλαφούζου στον Βοτανικό: "Διαφθορά στο ποδόσφαιρο - Πώς να μην είμαι απογοητευμένος;" - "Φωτιές" για κυβέρνηση!

Ξεκίνησαν με κάθε επισημότητα οι πρόδρομες εργασίες στο οικόπεδο του Βοτανικού, όπου θα χτιστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει δηλώσεις που θα συζητηθούν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι είπαν Μπακογιάννης και Άδωνις.

Μπήκαν οι μπουλντόζες στον Βοτανικό! Με κάθε πλέον επισημότητα ξεκίνησαν οι εργασίες στον χώρο που θα γίνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, παρούσια του Δήμαρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και του προέδρου του Τριφυλλιού, Γιάννη Αλαφούζου. To "παρών" έδωσαν και οι αρμόδιοι υπουργοί (Σκυλακάκης, Γεωργιάδης), αλλά και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με εκπρόσωπο τον Παναγιώτη Μαλακατέ.

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Και φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές», ανέφερε αρχικά για το γήπεδο ο κ. Αλαφούζος.

Στη συνέχεια έριξε... βόμβες για την κατάσταση στο ελληνικό ποσόσφαιρο: «Υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την βλέπουμε καθημερινά. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη και αν θέλει να την αντιμετωπίσει. Έχω κάποιο λόγο να μην είμαι απογοητευμένος; Βλέπετε γύρω μας συνθήκες που θα μου επέτρεπαν να μην είμαι απογοητευμένος;».

«Το μεγαλύτερο όραμα των οπαδών του Παναθηναϊκού θα γίνει πραγματικότητα. Σήμερα ξεκινάει το έργο ώστε σε τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ το χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης. «Ένα όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων θα πραγματοποιηθεί βάσει χρονοδιαγράμματος», ξεκαθάρισε. 

Από την πλευρά του ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης έκανε λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα projects αστικής ανάπλασης σε όλη την Ευρώπη.

Όσο για τον Δήμαρχο Αθηναίων, αρκέστηκε στη φράση «Αρχίζει το ματς»!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, σημείωσε ότι: «Νομίζω ότι είναι μία μέρα χαράς η σημερινή, που όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε με μεγάλη προσμονή. Είναι μία ιστορική μέρα. Φεύγουμε από τα λόγια και περνάμε στις πράξεις. Μιλάμε για πρόδρομες εργασίες, που αποτελούν τον προθάλαμο για να ολοκληρωθεί το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aτάκα Αλαφούζου για το κίτρινο γιλέκο - Ζήτησε διαρκείας ο Άδωνις - "Μην την πατήσουμε όπως η ΑΕΚ" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags