Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για μεταγραφή 10 εκατομμυρίων - Ταξίδι στην Ελλάδα - Απόφαση μετά το ντέρμπι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-08 22:00:00

Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για μεταγραφή 10 εκατομμυρίων - Ταξίδι στην Ελλάδα - Απόφαση μετά το ντέρμπι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για μεταγραφή 10 εκατομμυρίων - Ταξίδι στην Ελλάδα - Απόφαση μετά το ντέρμπι!

Ποιος θα βρίσκεται στη Λεωφόρο και οι δύο υποψήφιοι. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις ενόψει καλοκαιριού. Το Sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ...

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Συχνή είναι η παρουσία της Ρέιντζερς (με εκπρόσωπό της) σε παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (βρέθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ), ενώ δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και στο κυριακάτικο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Ο λόγος δεν είναι ένας αλλά δύο, στην ίδια θέση, σε διαφορετική ομάδα! Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, του Παναθηναϊκού και ο Χουάνγκ του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων του σκωτσέζικου συλλόγου και μένει να δούμε ποια πόρτα θα χτυπήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Γιατί στη μία περίπτωση έχουμε τον Κουρμπέλη, που στα 29 του μένει χωρίς συμβόλαιο σε λίγο καιρό και, προφανώς, μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, από την άλλη έχουμε τον Χουάνγκ που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τους Πειραιώτες, πολύ καλό Μουντιάλ, είναι 26 ετών, έχει αξία στα 3,5 εκατ. ευρώ αλλά οι Ερυθρόλευκοι θέλουν 12-15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

"Ψαχνει για χαφ η Ρέιντζερς - Δίνει το πολύ 10 εκατ. ευρώ - Αυτόν που ήθελε ο Ολυμπιακός"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Αντωνίου, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Σκωτία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον Χουάνγκ, δεδομένου ότι για εκείνον χρειάζονται χρήματα για να αποκτηθεί (και μάλιστα πολλά!) και όχι για τον Κουρμπέλη.

"Πήραν τον χειμώνα τον Ράσκιν από τη Σταντάρ Λιέγης, που τον ήθελε και ο Ολυμπιακός. Αν και αυτός μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Δεν έχουν λαό στο κέντρο, λογικό είναι να ψάχνουν για χαφ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε:

"Δεν δίνει τόσα χρήματα, εκτός αν έχει κάποια πολύ μεγάλη πώληση το καλοκαίρι, αν και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Υπάρχει η φήμη για πώληση του Μορέλος στη Σεβίλλη, αλλά το διέψευσε ο ίδιος. Βέβαια τον έχουν εκτός πλάνων μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε κάθε περίπτωση δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη πώληση, άρα δε νομίζω ότι μπορεί να δώσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Οι περισσότερες μεταγραφές της είναι 3-4-5 εκατ. ευρώ το πολύ".

"Θα κάνει πλάκα ο Χουάνγκ - Είναι βήμα για την καριέρα του; - Για αυτό τον "κόβει" η Σέλτικ"

Μπορεί να τα καταφέρει στη Σκωτία ο Χουάνγκ;

"Θα κάνει πλάκα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αλλά δεν ξέρω αν και ο ίδιος ο Χουάνγκ θα το θεωρούσε βήμα στην καριέρα του αυτό".

Αφού ακούγεται το όνομά του στη Σκωτία, θα μπορούσε να απασχολήσει και στη Σέλτικ;

"Η Σέλτικ έχει κάνει άνοιγμα στην αγορά της Ασίας, δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί. Αλλά δεν ξέρω αν έχουν ανάγκη για κάποιον σε θέση, μόνο χαφ δεν θέλουν αυτή την περίοδο".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ για τον Έλληνα που "ανακάλυψε" ο Πογιέτ - Απογείωση με Ρανιέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags