Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γκάρι Ροντρίγκες: Σενάρια από Τουρκία για πρωτοκλασάτο του Ολυμπιακού - Διπλό ενδιαφέρον από ομάδες
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-10 08:21:00

Σενάρια από Τουρκία για πρωτοκλασάτο του Ολυμπιακού - Διπλό ενδιαφέρον!

Sportdog Team
Σενάρια από Τουρκία για πρωτοκλασάτο του Ολυμπιακού - Διπλό ενδιαφέρον!

Στη γειτονική χώρα θεωρούν δεδομένο, ότι αν ο ποδοσφαιριστής φύγει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, τότε πιθανότερος προορισμός του θα είναι η Τουρκία.

Ολυμπιακός: Άλλο που δεν ήθελαν οι Τούρκοι να ξαναμπλέξουν τον Γκάρι Ροντρίγκες στα σενάριά τους για (μίνιμουμ) δύο συλλόγους της γειτονικής χώρας. 

Βλέποντας ότι ο Γκάρι χάνει πλέον τη θέση του στο βασικό πλάνο του Ζοσέ Ανιγκό, θεωρούν ότι είναι ανοιχτός ο δρόμος για να αναχωρήσει γι’ άλλες πολιτείες το καλοκαίρι.

Εκτιμούν λοιπόν ότι αν φύγει από τον Ολυμπιακό, τότε το πιθανότερο είναι να μετακομίσει στην Τουρκία. Εκεί, όπου άλλωστε έχει και το καλύτερο όνομα στην πιάτσα λόγω της πολύ καλής παρουσίας του αρχικά στη Γαλατάσαραϊ, και κατόπιν στη Φενέρμπαχτσε.


O Γκάρι Ροντρίγκες έπαθε ξανά θλάση και θα αποτελούσε ένα σημαντικό ατού του Ανιγκό για το "αιώνιο" ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα ο στόχος είναι να μην τον ζορίσουν ιδιαίτερα. Δεν πρόκειται να πάρουν κανένα ρίσκο στου Ρέντη. Τι σημαίνει αυτό; ότι ναι μεν έχει πιθανότητες να επιστρέψει με την ΑΕΚ (12/3), αλλά κι αυτό θα γίνει μόνο αν δεν υπάρχει το παραμικρό ρίσκο. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - "Έπιασε στον ύπνο" τον Ανιγκό ο ΠΑΟ - Πρόβλημα ο... Σεμέδο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags