Γιώργος Κουλακιώτης: Ο βετεράνος στόπερ του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και δήλωσε πώς ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να κυνηγήσει μέχρι τέλους όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στην χθεσινή εμφάνιση(9/4)  του Γιάννη Κάργα απέναντι στον Βόλο. 

«Ήταν σχετικά ενα εύκολο βράδυ για τον ΠΑΟΚ, είναι φυσιολογικό με τέσσερα γρήγορα γκολ να χαλαρώσει η ομάδα, όμως δεν απειλήθηκε ουσιαστικά»

Για τον Κάργα ανέφερε: «Ο Κάργας έπαιξε καλά χθες και ο Ίνγκανσον είναι εκπληκτικός φέτος. Ο Κάργας ήταν σταθερός χθες, είχε αυτοπεποίθηση και έκανε σωστές πάσες. Άρπαξε την ευκαιρία, έδειξε ότι είναι έτοιμος και πρέπει να τον εμπιστευτεί ο Λουτσέσκου. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, όμως προσπαθεί. Το έχω ζήσει κι εγώ σαν ποδοσφαιριστής, όταν δεν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχεις ρυθμό. Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να είσαι έτοιμος, και όταν δοθεί η ευκαιρία πρέπει να την αρπάξεις. Ελπίζω να πάρει κι άλλες ευκαιρίες».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει όλα τα παιχνίδια, ο τελικός του Κυπέλλου ήταν αρχικός στόχος της ομάδας και πρέπει να κυνηγήσει και όλα τα παιχνίδια των Play Off. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στην πορεία, καθώς όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα και ο ΠΑΟΚ οφείλει να πάει μέχρι τέλους», είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Λεωφόρος φέρνει αλλαγές στον Ολυμπιακό - "Τέλος" Ανιγκό, απόφαση για Σωκράτη - Στην έξοδο 2 top ονόματα!