Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντάνιελ Μαντσίνι: Ο λόγος που στα τελευταία παιχνίδια ο Μαντσίνι έμπαινε ως αλλαγή στον Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-11 12:56:00

Ο λόγος που στα τελευταία παιχνίδια ο Μαντσίνι έμπαινε ως αλλαγή στον Παναθηναϊκό

Ο λόγος που στα τελευταία παιχνίδια ο Μαντσίνι έμπαινε ως αλλαγή στον Παναθηναϊκό

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μαντσίνι έπαιξε για πρώτη φορά στη θέση "10", στοχεύοντας έτσι ο Γιοβάνοβιτς στο να κρατούσε ο Λατίνος την μπάλα στα πόδια του και με το μοίρασμα που μπορεί να κάνει είτε κάθετά, είτε στα πλάγια, να δημιουργούσε ρήγματα για ένα τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού στο ματς.

Παναθηναϊκός: Στις δύο τελευταίες μεγάλες νίκες απέναντι σε Άρη (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός), ο Ντάνιελ Μαντσίνι μπήκε στα ματς ως αλλαγή. Έχοντας τόσο στο "Κλ. Βικελίδης", όσο και στη Λεωφόρο, πολύ καλή απόδοση. Για ν' ακριβολογούμε, ο Αργεντινός έκανε και στα δύο παιχνίδια αυτά ζητούσε από εκείνον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μάλιστα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μαντσίνι έπαιξε για πρώτη φορά στη θέση "10", στοχεύοντας έτσι ο Γιοβάνοβιτς στο να κρατούσε ο Λατίνος την μπάλα στα πόδια του και με το μοίρασμα που μπορεί να κάνει είτε κάθετά, είτε στα πλάγια, να δημιουργούσε ρήγματα για ένα τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι. Άσχετα αν το 3-0 δεν έγινε ποτέ, ο 26χρονος άσος τη δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω.

Με αφορμή τα παραπάνω, να επισημάνουμε και το γιατί στους τελευταίους αγώνες ο Μαντσίνι έπαιξε ως αλλαγή. Ο Γιοβάνοβιτς ήθελε να έχει παίκτες στον πάγκο, οι οποίοι ανεξαρτήτως του πόσο θα αγωνίζονταν ή σε ποια θέση θα τοποθετούνταν, θα έκαναν τη διαφορά. Ο Σέρβος τεχνικός θεώρησε, λοιπόν, πως ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που διέθετε γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Το τρομερό σκηνικό με Μάγκνουσον μετά το "αιώνιο" ντέρμπι

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν πρωταγωνιστής σ' ένα πολύ όμορφο περιστατικό μετά το τέλος του ντέρμπι με τους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα ενώ οι ποδοσφαιριστές κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια της Λεωφόρου, ένας νεαρός οπαδός του Παναθηναϊκού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να ζητήσει τη φανέλα του Μάγκνουσον. Οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου τον σταμάτησαν, όμως ο Ισλανδός στόπερ τους είπε να τον αφήσουν, έβγαλε τη φανέλα του και του την έδωσε, με τον πιτσιρικά αμέσως μετά να τον αγκαλιάζει εμφανώς χαρούμενος για το σκηνικό που βίωσε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags