Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στην έξοδο δύο πρωτοκλασάτα ονόματα του Ολυμπιακού - Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ - "Πόρτα" στου Ρέντη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-12 12:27:00

Στην έξοδο δύο πρωτοκλασάτα ονόματα του Ολυμπιακού - Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ - "Πόρτα" στου Ρέντη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στην έξοδο δύο πρωτοκλασάτα ονόματα του Ολυμπιακού - Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ - "Πόρτα" στου Ρέντη!

Οριστικές αποφάσεις για τη νέα σεζόν και τον επόμενο προπονητή. Στο Λιμάνι μπορεί να κυνηγούν ακόμα και τους δύο στόχους τους στην Ελλάδα, όμως η διοίκηση ετοιμάζει από τώρα την επόμενη σεζόν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και ηχηρές αποχωρήσεις.

Ολυμπιακός: Μπορεί να υπάρχουν δημοσιογράφοι που στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων, σε εκείνο που θα κληθεί ο νέος προπονητής να αποφασίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι, να συμπεριλαμβανουν και τον Αχμέντ Χασάν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής Αιγύπτιος άσος δεν έχει καθόλου παρόν ή μέλλον στο Λιμάνι.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε φύγει με τη μορφή δανεισμού για την Τουρκία και Aλάνιασπορ (την προηγούμενη σεζόν είχε αγωνιστεί, ξανά, δανεικός στην Κόνιασπορ), αλλά το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και δεν υπάρχει η διάθεση για ανανέωση.

Τυπικά ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την ανανέωσή του και το σκεπτικό ήταν ότι, θεωρητικά, μπορεί να ανανεώσει, έστω και για λίγες εβδομάδες, προκειμένου η ομάδα να έχει έναν ετοιμοπόλεμο και αξιόπιστο επιθετικό πίσω από τον Σεντρίκ Μπακαμπού για τα θερινά προκριματικά. Γιατί και το μέλλον του Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι, καθώς έχει μεγάλο συμβόλαιο για αυτά που προσφέρει πια.

Θα μπορούσε, δηλαδή, ο Χασάν να ήταν μια γέφυρα μέχρι να έρθει άλλος επιθετικός και, στη συνέχεια, να δοθεί ξανά δανεικός. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν υπάρχουν ρεπορτάζ που δεν αποκλείουν την επιστροφή του.

Δεν πρόκειται να βρεθεί ξανά στου Ρέντη αν και στα 30 του χρόνια προέρχεται από καλή σεζόν, με 9 γκολ και 1 ασίστ (σε 32 ματς), κι αυτό είναι οριστικό, όπως αποκάλυψε έγκυρη πηγή στο sportdog.

"Ο Χασάν έχει τελειώσει από τον Ολυμπιακό, έδωσε ο,τι είχε να δώσει. παρότι το καλοκαίρι λογικά θα φύγει και ο Ελ Αραμπί, δεν υπάρχει περίπτωση να τον κρατήσουν και να του ανανεώσουν το συμβόλαιο - Ούτε καν για τα προκριματικά και μετά να τον δώσουν ξανά δανεικό", ανέφερε ο συνομιλητής μας, που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Λιμάνι.

Για αυτό μην μασάτε με όσα διαβάζετε δεξιά και αριστερά για το μέλλον του Χασάν, ακόμα κι αν υποθετικά είχε βάση το σενάριο για τον Πέδρο Μαρτίνς και το ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό (ο Χασάν ήταν δική του εισήγηση), γιατί απλά δεν ισχύουν...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκούπα και φαράσι στον Ολυμπιακό - Στα VIP του Γ. Καραϊσκάκης ο νέος προπονητής - Φέρτε Έλληνες! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags