ΕΠΟ: Αλλαγή δεδομένων από πλευράς Ομοσπονδίας μιας και μετά την άρνηση από την αστυνομία της Κύπρου για τη διεξαγωγή του τελικού στο ΓΣΠ υπάρχουν νέες σκέψεις σχετικά τόσο με την έδρα του μεγάλου φινάλε του θεσμού, όσο και με την ημερομηνία που θα διεξαχθεί.

Λόγω των Εθνικών Εκλογών που είναι προγραμματισμένες για τις 21 Μαΐου, αυτομάτως αποκλείεται το Σάββατο 20 ή η Κυριακή 21 Μαΐου, μιας και σίγουρα η αστυνομία θα αρνηθεί, ενώ Το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαϊου είναι θεωρητικά μια λύση αλλά σε αυτή την περίπτωση οι ομάδες θα μείνουν σχεδόν δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα.

Πλέον η επικρατέστερη λύση που σκέφτεται η ΕΠΟ είναι ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου να γίνει την Τετάρτη 24 Μαϊου, σενάριο στο οποίο αναφέρθηκε με δηλώσεις του και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, κάτι που αν τελικά συμβεί θα είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-16, που το μεγάλο φινάλε δεν θα δοθεί Σάββατο, με τον τελικό τότε να έχει γίνει την Τρίτη 17 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα ίδια με Πογκμπά κάνει ο Χάμες - Γι’ αυτό έφυγε από Έβερτον, Μπάγερν - Γιατί τον… διώχνει ο Ολυμπιακός" (Vid)